2020-02-06 17:35:09
Φωτογραφία για Το Γενικό Λύκειο Λεχαινών αποκτά δικό του διδακτήριο – Ανοίγει ο δρόμος για το Μουσικό Σχολείο της Πάτρας
    Στην υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του Γενικού Λυκείου Λεχαινών προχώρησαν σήμερα Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, o Πρόεδρος της Εταιρίας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» Τιμολέων Κατσίπος και ο διευθύνων σύμβουλος Αθανάσιος Γιάνναρης με τον ανάδοχο του έργου.

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνεργασίας που είχαν στην Πάτρα και σε συνεννόηση με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, με στόχο  την αναβάθμιση της σχολικής στέγης στη Δυτική Ελλάδα, ο Περιφερειάρχης μετέβη στην Αθήνα προκειμένου να προχωρήσει η ανάθεση του έργου, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την ανέγερση του διδακτηρίου.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο προϋπολογισμού  3,1 εκατ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Φορέας υλοποίησης είναι οι «Κτηριακές Υποδομές».

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ