2020-02-06 18:10:17
Φωτογραφία για Παρέμβαση για μειωμένα ποσοστά αναπλήρωσης από ΕΛΛΣΥ/Β-Επιστολές προς απόστρατους βουλευτές
Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Επιστολές προς τρεις βουλευτές -απόστρατους αξιωματικούς- του κυβερνώντος κόμματος

Επιστολές προς δύο υπουργούς και έναν υφυπουργό της κυβερνήσεως καθώς και σε τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι είναι (ο υφυπουργός και οι βουλευτές) απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, απέστειλε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Υποβρυχίων (ΕΛΛΣΥ/Β), αναφορικώς με την προτεινόμενη από την κυβέρνηση μείωση των ποσοστών αναπλήρωσης συντάξεως, για όσους έχουν πέραν των 42 συνταξίμων ετών.

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }

Οι επιστολές του ΕΛΛΣΥ/Β απευθυνόταν προς τους υπουργούς Εθνικής Αμύνης και Εργασίας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Γιάννη Βρούτση, τον ΥΦΕΘΑ Στρατηγό ε.α. Αλκιβιάδη Στεφανή, καθώς και τρεις βουλευτές απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων, Υποναυάρχους ε.α., Διονύση Χατζιδάκη, τον «αιώνιο» και απόλυτα επιτυχημένο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και Στέφανο Γκίκα, καθώς και τον Καταδρομέα Αντιστράτηγο Νίκο Μανωλάκο.


«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του ότι μετά από ομόφωνη απόφαση, απέστειλε από 28 Ιανουαρίου, επιστολές προς τους κ.κ. Υπουργό Εργασίας, ΥΕΘΑ, ΥΦΕΘΑ, και τους Βουλευτές κ.κ. Δ. Χατζιδάκη, Σ. Γκίκα και Ν. Μανωλάκο, στις οποίες εκθέτουμε τόσο τον προβληματισμό όσο και την αντίθεσή μας, σχετικά με την προτεινόμενη τροποποίηση (μείωση) των ποσοστών αναπλήρωσης σύνταξης, για όσους έχουν πέραν των 42 συνταξίμων ετών» σημειώνεται σε σχετική σημερινή ανάρτηση του Συνδέσμου σε μέσο κοινωνικής δικτυώσεως που διατηρεί για την ενημέρωση των μελών του.

Και συνεχίζει επί της ουσίας ο ΕΛΛ.Σ.Υ/Β σημειώνοντας τα εξής: «Στις επιστολές αυτές τονίζουμε, ότι η τροποποίηση αυτή, πλήττει κυρίως τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (υπηρετούντων σε υποβρύχια, Ειδικές Δυνάμεις, ιπταμένων, κ.α., δικαιούχων επιδομάτων κινδύνου και ειδικών αποζημιώσεων σύμφωνα με τις υφιστάμενες διατάξεις νόμων), τα οποία καταληκτικά έχουν ή θα έχουν πάνω από 42 συντάξιμα έτη, ενώ παράλληλα επισημάναμε ότι αποτελούντα πολύ μικρό ποσοστό των συνταξιούχων του Δημοσίου, καθιστούν την αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση του προϋπολογισμού, διαχειρίσιμη.

Η επιστολή μας αυτή, ταυτίζεται με το πνεύμα της θέσεως της ΕΑΑΝ σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή της (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) πάνω στο ίδιο θέμα (ανακοίνωση από 31/1/2020) Αναμένουμε και ευελπιστούμε στις θετικές ενέργειες τόσο του Υπουργού Εργασίας όσο και των λοιπών αποδεκτών αυτής. Ήδη ο Κος Χατζιδάκης έχει αποστείλει σχετική επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας υποστηρίζοντας τις θέσεις μας» καταλήγει η ενημερωτική ανακοίνωση του Συνδέσμου.

(ΠΗΓΗ: lawandorder.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ