2020-02-06 18:16:25
Φωτογραφία για Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις για αλλαγή ζώνης για τους μαθητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ. (Φωτογραφίες MAKE ART)
 ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΖΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ TAEKWONDO

 Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις για αλλαγή ζώνης για τους μαθητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ. Είναι μία διαδικασία που γίνεται δύο φορές το χρόνο, όπου οι μαθητές καλούνται να εξεταστούν στην οριζόμενη ύλη που απαιτείται για να ενταχθούν σε μεγαλύτερη ζώνη. Η ύλη, ενδεικτικά αναφέρουμε, αφορά: εκτέλεση ΠΟΥΜΣΕ (φόρμες), ΛΑΚΤΙΣΜΑΤΑ – ΓΡΟΘΙΕΣ – ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – ΑΓΩΝΑ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΛΙΣΜΕΟΝΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (μαχαίρι, ράβδο, ξύλο κ.λπ.) – ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΥΣΕΙΣ ΞΥΛΩΝ.

Την εξεταστική επιτροπή αποτελούσαν:

•    Δάσκαλος ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Θεόδωρος, κάτοχος μαύρης ζώνης 8 ΝΤΑΝ

•    Δασκάλα ΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννα, κάτοχος μαύρης ζώνης 5 ΝΤΑΝ

•    Δύο κορεάτισσες πρωταθλήτριες ενός από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Κορέας YONGIN UNIVERSITY OP KOREA YEGGE LEE και SOEUN KIM κάτοχοι μαύρης ζώνης 4 ΝΤΑΝ.


Οι μαθητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα χειροκροτούμενοι από γονείς, φίλους και θεατές εκτέλεσαν άψογα τις απαιτούμενες τεχνικές, αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των εξεταστών. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ομάδα Μαύρων Ζωνών της σχόλης, όταν πραγματοποίησε προχωρημένες ασκήσεις αυτοάμυνας απέναντι σε άοπλους αλλά και οπλισμένους αντιπάλους, καθώς και σε θεαματικές θραύσεις ξύλων.

Διαπιστώθηκε ότι οι μαθητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ βρίσκονται στο σωστό δρόμο ανεβάζοντας κάθε φορά το επίπεδο και τις γενικότερες γνώσεις τους στο TAEKWONDO, συνεχίζοντας παράλληλα μία επιτυχημένη πορεία και στο αγωνιστικό μέρος που αφορά τον πρωταθλητισμό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από την αρχή της περιόδου (Σεπτέμβριος 2019) έως σήμερα ο σύλλογος έχει κατακτήσει: 

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ