2020-02-06 18:53:39
Φωτογραφία για Μια νέα τηλεόραση Apple με τουλάχιστον τον επεξεργαστή A12 εμφανίζεται στο tvOS 13.4 beta
Μια νέα τηλεόραση Apple βρίσκεται στα σχέδια της Apple, όπως δείχνει ο κώδικας beta του tvOS 13.4, ο οποίος προσφέρθηκε χτες τη νύχτα στους προγραμματιστές . Το 9to5Mac επισήμανε ένα μοντέλο στο οποίο αναφέρεται το T1125, το οποίο δεν υπάρχει μέχρι σήμερα. Το τρέχον Apple TV 4K αναφέρεται ως J105a και το Apple TV HD σημειώνεται για την σύγκριση με το J42d.  

Ο κώδικας tvOS 13.4 προτείνει ότι η νέα τηλεόραση Apple θα έχει τουλάχιστον τον επεξεργαστή A12 ή ακόμα και τον A13. Ως υπενθύμιση, το A12 είναι ο επεξεργαστής που εξοπλίζει το iPhone XS, το iPhone XS Max και το iPhone XR. Το A13, από την πλευρά του, είναι παρόν στο iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max. Σε σύγκριση, η τρέχουσα Apple TV 4K βασίζεται στον επεξεργαστή A10X.

Η τρέχουσα 4K Apple TV υποστηρίζει 4K, HDR και Dolby Vision. Θα είναι το ίδιο και για το νέο μοντέλο αν πιστέψουμε την beta του tvOS 13.4. Αριθ. 8Κ που σχεδιάζεται ως εκ τούτου, αλλά δεν είναι πολύ σοβαρή πληροφορία δεδομένης της απουσίας προγραμμάτων ως έχει.

Η νέα τηλεόραση Apple θα μπορούσε να ξεκινήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες και θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με την Apple Arcade. Τα παιχνίδια που προσφέρονται στην υπηρεσία θα πρέπει να βελτιωθούν στα γραφικά και  στην απόδοσή τους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ