2020-02-07 00:11:48
Φωτογραφία για Ακτιβιστές μεταμφιέστηκαν σε δελφίνια και διαμαρτυρήθηκαν για το «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο»
Οι ακτιβιστές δήλωσαν παρόντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής - Διαμαρτυρήθηκαν

για την κίνηση του Πάρκου να διαφημίζει θεάματα με δελφίνια, αν και αυτό απαγορεύεται

Ακτιβιστές μεταμφιέστηκαν σε δελφίνια και βρέθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με σκοπό να εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους για το «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο».

Με την κίνηση αυτή, οι ακτιβιστές επιδίωξαν να στηρίξουν την συζήτηση που αιτήθηκε η οργάνωση «Οικολογική Συμμαχία», ώστε να επιβληθεί πρόστιμο στο «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο», που συνεχίζει να διαφημίζει θεάματα με δελφίνια αν και αυτό απαγορεύεται από το νόμο.

Με βάση όσα είπε ο επικεφαλής της Οικολογικής Συμμαχίας Γ. Δημητρίου... «οι κάθε είδους παραστάσεις με συμμετοχή ζώων έχουν απαγορευθεί με τον νόμο 4039 του 2012, με μόνη και ρητή εξαίρεση την ιππική δεξιοτεχνία και τα ιππικά αθλήματα». «Επιθεωρητές Περιβάλλοντος πήγαν ως πελάτες, πλήρωσαν εισιτήριο, βιντεοσκόπησαν την παράσταση και κάλεσαν σε απολογία την διοίκηση του πάρκου» πρόσθεσε ο κ. Δημητρίου.

Στο μεταξύ, οι έξι ακτιβιστές, που είχαν μεταμφιεστεί σε δελφίνια, γύριζαν στην αίθουσα με πανό στα χέρια, διαμαρτυρόμενοι για τα βασανιστήρια και τις κακές συνθήκες που βιώνουν τα συγκεκριμένα ζώα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ