2020-02-07 14:50:37
Φωτογραφία για Intel με foldable smartphone που γίνεται tablet
Τα foldable smartphone που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019 ήταν ελάχιστα με τις μόνες εταιρείες που έκαναν το επόμενο βήμα να είναι η Samsung, η Huawei και η Motorola. Τώρα μία νέα πατέντα που κατέθεσε η Intel αποκαλύπτει μερικά σχέδια της εταιρείας για ένα νέο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη το οποίο θα μετατρέπεται σε tablet.

Επιπλέον, λέγεται ότι η Intel θα χρησιμοποιήσει τα panel μεγάλων εταιρειών όπως η BOE Technology, Sharp, Samsung Display και LG Display. Η Intel λοιπόν σχεδιάζει να επιταχύνει την ανάπτυξη αυτών των προϊόντων αν υπάρξει ουσιαστική βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών προς το παρόν όμως θα συνεχίσει μία σταθερή πορεία στο παρασκήνιο.

Η πατέντα αποκαλύπτει ένα smartphone όλο οθόνη με σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν του Huawei Mate X. Αυτό σημαίνει ότι ο μηχανισμός αναδίπλωσης θα διπλώνει την οθόνη εξωτερικά αφήνοντας εκτεθειμένο το display όταν βρίσκεται σε smartphone mode. Το αριστερό τμήμα του smartphone θα έχει πιο μεγάλο πάχος καθώς θα φιλοξενεί όλο το hardware. Άγνωστη παραμένει η διάταξη καθώς και το μέρος στο οποίο θα βρεθεί η κάμερα.

Το πρώτο πρωτότυπο της Intel για ένα foldable laptop με όνομα Horseshoe Bend παρουσιάστηκε στην CES 2020 με 17.3 ίντσες OLED οθόνη.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ