2020-02-07 18:39:44
Φωτογραφία για Coronavirus: Η Foxconn αναστέλλει την παραγωγή στα εργοστάσια της στο Shenzhen
Ένα νέο πλήγμα στην κρίση του κοροναϊού που έχει κλονίσει την Κίνα για αρκετές εβδομάδες και την Foxconn ,  που είναι ο κύριος κατασκευαστής iPhone , όπου έχει αναστείλει την παραγωγή επ 'αόριστον στα εργοστάσια της στο Shenzhen (οι μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής στην Κίνα) .   

Ο υπεργολάβος επέκτεινε για πρώτη φορά την περίοδο καραντίνας για όλους τους υπαλλήλους του, αλλά αντιμετώπισε κινδύνους για την υγεία, οπότε η απόφαση πάρθηκε και το iPhone δεν θα παράγεται πλέον στα εργοστάσια της Shenzhen μέχρι νεοτέρας. Ακόμη πιο ανησυχητικό για την Apple, είναι πως η Foxconn δεν καθορίζει την ημερομηνία για την επανέναρξη της παραγωγής.

Ο προμηθευτής ζητά από τους υπαλλήλους του που επιστρέφουν από το νέο σεληνιακό έτος να μην πάνε για δουλειά: "Για να προστατεύσουμε την υγεία και την ασφάλεια όλων και να συμμορφωθούμε με κυβερνητικά μέτρα για την πρόληψη του ιού, σας παροτρύνουμε να μην επιστρέψετε στο Shenzhen . " Αυτό το νέο προληπτικό μέτρο θα μπορούσε να αναβάλει την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 9 (γνωστό και ως iPhone SE2) και ... να προκαλέσει την  παρασυρση των μετοχών  της AAPL.

 Σε έντονο κόκκινο, οι περιοχές όπου ο κοροναϊός είναι πιο μολυσματικός...
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ