2020-02-08 15:33:35
Φωτογραφία για Blue Star 2: Συνεχίζονται οι έρευνες στη θάλασσα για επιβάτη που αγνοείται
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον αγνοούμενο επιβάτη πλοίου του Blue Star 2 που, σύμφωνα με μαρτυρία άλλου επιβάτη, έπεσε χθες το βράδυ από το κατάστρωμα στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού.

Ο θάλαμος επιχειρήσεων ενημερώθηκε χθες στις 8:17μ.μ. «Έγινε καταμέτρηση των επιβατών, μόνο ένας δεν έχει ταυτοποιηθεί ο οποίος θα κατέβαινε στην Κάλυμνο», δήλωσε αξιωματικός του Λιμενικού. Ο επιβάτης που ειδοποίησε τους αξιωματικούς του πλοίου, υποστήριξε πως είδε για τελευταία φορά τον συνεπιβάτη του στις 20:12. «Μπορεί να είπε και ψέματα ο άλλος επιβάτης, σε κάθε περίπτωση οι έρευνες συνεχίζονται», σχολιάζει άλλη πηγή του λιμενικού, υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.

Τα στοιχεία του άνδρα που δεν καταμετρήθηκε έχουν κοινοποιηθεί στις αρχές ώστε να διαπιστωθεί αν κατέβηκε σε άλλο λιμάνι. Το πλοίο εκτελούσε το τακτικό δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο, Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κώ και Ρόδο. Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα παραπλέοντα σκάφη, ένα πλωτό του λιμενικού και ένα ελικόπτερο. Το ελικόπτερο θα αποχωρήσει σε περίπου 60 λεπτά, σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Λιμενικού. Η έρευνα εστιάζεται στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας Πάτροκλος.

Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν βόρειοι – βορειοδυτική άνεμοι έντασης έως 4 μποφόρ.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ