2020-02-08 19:32:10
Φωτογραφία για Αδιανόητο: Συνέλαβαν τουρίστρια επειδή φορούσε μπικίνι σε παραλία στις Μαλδίβες
Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μαρτυράει απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα σε παραλία στις Μαλδίβες.

Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται η βίαιη σύλληψη μίας Βρετανίδας τουρίστριας με την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς, επειδή φορούσε μπικίνι.

Τα πλάνα δείχνουν τρεις αστυνομικούς να τραβούν με βία την κοπέλα, ενώ η ίδια φωνάζει "με παρενοχλείτε σεξουαλικά". Η γυναίκα κάνει προσπάθειες να αντισταθεί και ένας αστυνομικός προσπαθεί να την καλύψει με μία πετσέτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Independent, η γυναίκα συνελήφθη για προσβολή δημόσιας αιδούς. Ο αρχηγός της αστυνομίας έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε στο διαδίκτυο αναγκάστηκε να απολογηθεί για την αδικαιολόγητη βία προς τη γυναίκα.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι στις Μαλδίβες επιτρέπεται οι γυναίκες να φορούν μπικίνι στα θέρετρα αλλά "απαγορεύεται αυστηρά" εκτός των ξενοδοχείων. Το βίντεο, βέβαια, δεν ξεκαθαρίζεται πού έχει τραβηχτεί.

"Το συμβάν με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν την τουρίστρια ερευνάται. Απολογούμαι και στην τουρίστρια και στο κοινό γι΄ αυτό και προσπαθούμε να εξορθολογίσουμε τέτοιες διαδικασίες", δήλωσε ένας ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας.
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ