2020-02-09 02:22:26
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Πήρε 2 Ραφιέρες από το ΙKEA και τις έβαλε στο κέντρο του Δωματίου. Το Αποτέλεσμα; Θα σας Ξετρελάνει!

H Jen από το blog, de Jong Dream House, ήξερε για μήνες πώς έπρεπε να βρει ένα μέρος για να κάνει τις κατασκευές της, καθώς τις έβλεπε να μαζεύονται απειλητικά στην τραπεζαρία και σιγά σιγά ξέμενε από χώρο.

Δεν είχε χώρο να αποθηκεύσει όλα τα σύνεργα που χρησιμοποιούσε, αλλά τότε σκέφτηκε μία πολύ έξυπνη ιδέα. Να φτιάξει τον δικό της πάγκο εργασίας!«Επειδή θα δούλευα πάνω στο τραπέζι, έπρεπε να έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.» Τότε σκέφτηκε ένα πρωτότυπο τρόπο να χρησιμοποιήσει κάποια ράφια από το ΙΚΕΑ για να καταφέρει το στόχο της. Άρχισε να συναρμολογεί Expedit ράφια, 2 4χ2 και ένα 2χ2Ενώ δεν αναφέρει αν τα έχει ενωμένα κάπως, αν σας απασχολεί η σταθερότητα μπορείτε να τα συνδέσετε εσείς με όποιο τρόπο θέλετε.

Έβαλε τα δύο μακρυά ράφια πλάτη-πλάτη και το μικρότερο το έβαλε από τη μία πλευρά, να κοιτάει προς τα έξω.Της πήρε ελάχιστο χρόνο για να το ολοκληρώσει. Το επόμενο βήμα ήταν να βρει μια επιφάνεια για να ολοκληρωθεί το τραπέζι και για άλλη μια φορά μας εξέπληξε με την επιλογή της.

Αποφάσισε να αγοράσει μία πόρτα και να την χρησιμοποιήσει για τραπέζι γιατί ήταν στο τέλειο μέγεθος! Έτσι, πήγε σπίτι και την πέρασε με 5 στρώματα από γκρι μπογιά για να προστατέψει την επιφάνειά της.

Μετά, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να το βάλει πάνω από τα ράφια και το τραπέζι της ήταν έτοιμο!

Η Jen πρόσθεσε άλλη μια πινελιά για να δώσει στο τραπέζι της χαρακτήρα: έβαλε για τελείωμα μοβ κολλητική ταινία.

Και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!πηγή 

Let's block ads! (Why?)

Πήρε 2 Ραφιέρες από το ΙKEA και τις έβαλε στο κέντρο του Δωματίου. Το Αποτέλεσμα; Θα σας Ξετρελάνει! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ