2020-02-09 10:00:49
Φωτογραφία για Αποτρόπαιο: Άγριος ξυλοδαρμός 68χρονου από εφήβους στο μετρό - Κανείς δεν αντιδρά
Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο από το Σικάγο των ΗΠΑ που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Fox News, στο οποίο φαίνεται ένας 68χρονος να πέφτει θύμα βίαιου ξυλοδαρμού από 11μελής ομάδα εφήβων.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα μέσα σε συρμό του μετρό. Στα πλάνα φαίνεται μία κοπέλα να προσπαθεί να κλέψει τον ηλικιωμένο την ώρα που αυτός έχει αποκοιμηθεί. Ο άνδρας κάποια στιγμή ξυπνά και προσπαθεί να τους απομακρύνει, με την έφηβη να τον σέρνει και να τον χτυπάει.

Στη συνέχεια η κοπέλα απομακρύνεται και επιστρέφει με τους φίλους της, πέντε αγόρια και δύο κορίτσια. Επιτίθενται όλοι στον 68χρονο, ρίχνοντάς τον κάτω και κλωτσώντας τον στο πάνω μέρος του σώματος και στο πρόσωπο.

Watch the latest video at foxnews.com

Παρά το γεγονός ότι ο ξυλοδαρμός γίνεται μπροστά στα μάτια αρκετών επιβατών του συρμού, κανένας από αυτούς δεν επεμβαίνει. Σύμφωνα με την αστυνομία, παράτησαν το θύμα που αιμορραγούσε μέσα στο μετρό. Οι εργαζόμενοι στο μέσο ήταν αυτοί που τον βοήθησαν.


Ο άνδρας είπε στην αστυνομία ότι κοιμήθηκε και ξύπνησε βλέποντας μια ομάδα εφήβων να τον έχει περιβάλλει και να προσπαθεί να τον κλέψει. Τους είπε "ούτε να το σκέφτεστε". Φοβούμενος για την ασφάλειά του, όπως είπε, στράφηκε προς μία από τις έφηβες και τότε άρχισαν να τον χτυπούν "με γροθιές και κλωτσιές".

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Οι αρχές εντόπισαν αργότερα μια ομάδα εφήβων κοντά στον σταθμό, όπου βρέθηκε το θύμα, πήραν καταθέσεις και τους άφησαν ελεύθερους.

Το αστυνομικό τμήμα του Σικάγου δήλωσε στο Fox News ότι το περιστατικό είναι υπό έρευνα αλλά δεν υπάρχει καμία σύλληψη επειδή το θύμα "δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τους δράστες λόγω των τραυμάτων του".
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχεται το «My Greece»...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται το «My Greece»...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ