2020-02-09 18:20:25
Φωτογραφία για Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν θα κάνω το ΑΜΑΝ σε καμία περίπτωση»
Στον καναπέ του Dot κάθισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την απόφασή του να φύγει το 2007 από τη Θεσσαλονίκη και να έρθει στην Αθήνα. Ανέφερε πως ετοιμάζει μια σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση, ενώ σε ερώτηση για το αν θα έκανε ένα remake των ΑΜΑΝ, απάντησε… ίσως.

«Ήρθα με το σκάφος μου από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα το  2007. Ήρθα χωρίς να έχω κάποια πρόταση για δουλειά, ήρθα και δημιούργησα. Είχα έναν άνθρωπο εδώ, ο οποίος με έφερε σε επαφή με τον Σάκη Μπουλά και ξεκινήσαμε και κάναμε το “Bellas TV” στο Mega.

Έπαψε να υφίσταται η συνεργασία που είχα στη Θεσσαλονίκη, οπότε δεν είχα τι άλλο να κάνω εκεί. Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν στη Θεσσαλονίκη έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πέντε πράγματα, στην Αθήνα έχεις να κάνεις 15. Οπότε, από το να κάθομαι και να σκαλίζω αυτά τα πέντε που είχα να κάνω στη Θεσσαλονίκη, είπα πήγαινε κάτω και στη χειρότερη περίπτωση πες ότι δεν τα κατάφερες. Και τι έγινε;», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.


Θα ήθελες να κάνεις πάλι κάτι σατιρικό, κάτι σαν το ΑΜΑΝ;

Είμαι πάρα πολύ κοντά, δουλεύω ένα πράγμα, το οποίο φαντάζομαι ότι μέχρι το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί ο πιλότος του. Θα είμαι μόνος μου, αλλά θα συνεργαστώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, που με αγαπάνε και αγαπάω. Δεν θα κάνω το ΑΜΑΝ σε καμία περίπτωση, αλλά μπορεί να βρεις κάποια στοιχεία ίσως μέσα. Αλλά από τη θεματολογία μέχρι και τον τρόπο θα είναι κάτι άλλο. Σίγουρα θα έχει να κάνει με σάτιρα.

Αν σου γινόταν πρόταση θα έκανες ένα remake των ΑΜΑΝ;

Ίσως. Είναι ανάλογα την πρόταση, οπότε λέω ίσως.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ