2020-02-09 19:07:17
Φωτογραφία για Λάκης Λαζόπουλος για «Ράδιο Αρβύλα» : «Στέκομαι δίπλα τους με σαφήνεια και καθαρότητα»
 Στη Μαρία Ανδρέου και στην Espresso μίλησε αποκλειστικά ο Λάκης Λαζόπουλος! Ανέφερε τη θέση του για το διαζύγιο του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΙ, ενώ αποκάλυψε και για το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πηγαίνει στο Mega!

-Ο Κανάκης μιλάει για διαζύγιο στον ΣΚΑΙ με πολιτικά υπονοούμενα και προεκτάσεις Θέλω να είμαι σαφής. Όταν βάλλεται η σάτιρα είμαι δίπλα σ αυτούς που βάλλονται. Άρα στην περίπτωση αυτή στέκομαι δίπλα τους με σαφήνεια και καθαρότητα. 

 

-Θα πας στο Mega Channel;

Όχι,δεν το γνωρίζω. Τα παρακολουθώ όλα αυτά που γράφονται αλλά ξέρετε κάτι εσείς που εγώ δεν ξέρω; Αν το γνωρίζεις εσύ ας μου το πεις. Ειλικρινά δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Απολύτως. Αν γίνει, θα τα πούμε όλα στην συζήτηση και θα σας ενημερώσω.

- Ο κόσμος λέει, ότι ο Λάκης αν ήθελε, θα ήταν στην τηλεόραση. Κακά ταψέμματα το κοινό σε θέλει στην μικρή οθόνη. Του λείπει το γέλιο. Γιατί δεν τα βρίσκεις με τους καναλάρχες; Άλλοι παρακαλάνε για να είναι στην μικρή οθόνη...


Να γίνω ...παρακαλετάκιας; Ούτε ήμουν, ούτε πρόκειται να γίνω. Εδώ δεν εξήγησα τα τελευταία χρόνια στο κόσμο τι είναι όλο αυτό που περνάω και φυσικά αναφέρομαι στον αγώνα που δίναμε με την Τασούλα. Θα το κάνω τώρα; Λέγανε διάφορα,ούτε απαντούσα... Προτιμώ στην ζωή μου να δω την μεταστροφή ενός ανθρώπου , παρά να δω μια άλλη πλευρά, μέσα σ εμένα. Δεν θέλω να δω τον εαυτό μου να εχθρεύεται, δεν θέλω να γίνω σαν τους ανθρώπους που μεταλλάσσονται. Όχι... Εγώ θέλω να κρατήσω όρθια την ακεραιότητα την δική μου όπως μου την έμαθε το σπίτι μου . Οι άλλοι μπορεί να σκέφτονται ότι θέλουν για μένα...

- Δεν σε νοιάζει;

'Οχι και δεν είναι θέμα εγωιστικό. Και δεν είναι θέμα αν αυτοί που τα λένε είναι παραπάνω η παρακάτω από εμένα. Να δεχτώ ότι είμαι παρακάτω . Κανένα πρόβλημα. Δεν έχω καμία υπερηφάνεια. Ούτε ελπίζω και βλακεία. Είναι θέμα ενός δρόμου που πήρα από παιδί. Κάποια στιγμή στο δρόμο υπήρχαν παράδρομοι που μπήκα για λίγο, χάζευα, αφαιρέθηκα. Αλλά πάντα επέστρεφα στον δρόμο μου. Δεν θέλω να παρακαλώ τους ανθρώπους να καταλάβουν την αλήθεια μου. Θεωρώ ότι μπορούν κάποιοι να καταλάβουν την αλήθεια και κάποιοι δεν μπορούν. Μ αυτούς που αντιλαμβάνονται την αλήθεια μου θα είμαι χρόνια μαζί τους και θα πορευόμαστε μαζί.

-Ο κόσμος πως είναι απέναντι στο Λάκη Λαζόπουλο ;

Άψογα θα έλεγα. Έζησα και ζω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Θα υπάρχει και εχθρότητα. Την εχθρότητα και τα νεύρα που προέκυψαν για μια χρονική στιγμή την βάζεις στην άκρη. Δεν μπαίνεις εκείνη την στιγμή που σε πυροβολούν τα κανάλια να διεκδικήσεις την αγάπη του κόσμου όταν σε πολεμούν από το πρωί μέχρι το βράδυ . Αυτά δεν εξηγούνται. Που να βγω να εξηγήσω και που; Τα ΜΜΕ είναι σαν να σπάει ένα φράγμα και έρχεται μια πλημμύρα κατά πάνω σου. Τώρα να καθίσω και να πω τι στον κόσμο;Μην σας παρασύρουν τα νερά εγώ δεν είμαι έτσι.Όποιος έχει μυαλό άδειο θα πλημμυρίσει από βλακεία. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Θα ήθελα να κάνω κάτι αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ