2020-02-09 19:16:20
Φωτογραφία για Κρίσιμο 48ωρο για την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά
Ως κρίσιμη κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του 88χρονου ηθοποιού Κώστα Βουτσά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλεύεται από την Παρασκευή το βράδυ στο νοσοκομείο Αττικόν σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από συγκοπτικό επεισόδιο και με λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί του εκτιμούν ότι είναι κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την εξέλιξη της υγείας του.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα ο Κώστας Βουτσάς μεταφέρθηκε στη μονάδα εμφραγμάτων και έπειτα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα, που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Κοντά του βρίσκονται τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του. Σημειώνεται ότι και πριν από δύο μήνες ο Κώστας Βουτσάς είχε την ίδια λοίμωξη, όπου και βγήκε νικητής. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη Κατσαβού -σε επικοινωνία που είχε με πρωινή εκπομπή- είπε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. «Το να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με ένα παιδί δεν είναι πάντα εύκολο» ξεκαθάρισε.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό η ψυχολογία του είχε επηρεαστεί από το θάνατο της πρώην συζύγου του Έρικας Μπρόγιερ. Ωστόσο δεν το είχε βάλει κάτω, αφού μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περό.
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ