2020-02-09 20:06:09
Φωτογραφία για Κριστιάνο: Έγινε ο πρώτος που σκοράρει σε 10 σερί ματς, σε δύο τοπ πρωταθλήματα
Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους, καθώς με το γκολ απέναντι στην Βερόνα έφτασε τα δέκα σερί ματς με γκολ στην Serie A - το είχε πετύχει και στη La Liga

Ασταμάτητος. Μνημειώδης. Ασυναγώνιστος. Πολλά επίθετα μπορούν να χαρακτηρίσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με συμπληρωμένα τα 35 του έτη, γεμίζει σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας της Γιουβέντους, μα και του δικού του βίου.

Ο Πορτογάλος σταρ έκανε αυτό που έθεσε ως νέο στόχο την περασμένη αγωνιστική. Τότε, ισοφάριζε τον Νταβίντ Τρεζεγκέ για το κορυφαίο σερί παραγωγικότητας στην ιστορία του συλλόγου. Πλέον, του ανήκει αποκλειστικά.

Ο CR7 σκόραρε στο 65' κόντρα στην Βερόνα, βρήκε δίχτυα για 10η διαδοχική αναμέτρηση και για 20ή φορά στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος στην ιστορία που κάνει κάτι αντίστοιχο σε δύο κορυφαίες λίγκες (La Liga, Serie A).

Πλέον κυνηγά τους ρέκορντμεν στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου σε αυτήν την κατηγορία.

Συγκεκριμένα, το απόλυτο ρεκόρ με γκολ σε 11 σερί ματς κρατούν ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα από τη σεζόν 94/95 με τη Φιορεντίνα και ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα από πέρυσι με την Σαμπντόρια.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ