2020-02-09 21:28:38
Φωτογραφία για Κατάθεση-σοκ από τον «δράκο» των call girls
Πώς ο κατά συρροήν βιαστής και ο φίλος του παγίδευαν τα call girls, τα απειλούσαν, τα βίαζαν και τα λήστευαν

Ηταν πρωί της 20ής Ιανουαρίου. Εξω από το Εφετείο Αθηνών μια ψηλή αδύνατη ξανθιά κοπέλα περιφέρεται παραπατώντας σαν χαμένη. Είναι άγρια χτυπημένη και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούν την πλησιάζουν και τη ρωτούν τι της έχει συμβεί. Εκείνη κλαίγοντας τους αποκαλύπτει ότι έχει πέσει θύμα ενός παρανοϊκού άνδρα που την είχε κλεισμένη για μία ημέρα σε ένα εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα, τη βίαζε και τη χτυπούσε.

Την υπόθεση αναλαμβάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εκτιμώντας αρχικά ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό. Οταν όμως τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα το άγριο σκηνικό επαναλήφθηκε, οι έμπειροι αξιωματικοί πείστηκαν ότι έχουν να κάνουν με έναν ψυχοπαθή βιαστή που για κάποιους λόγους επιλέγει πανέμορφα call girls από το εξωτερικό που έρχονται για λίγες εβδομάδες στην Αθήνα και δουλεύουν μόνες, χωρίς συνοδούς και ροζ γραφεία.


«Αλλοδαποί υπήκοοι προσέγγιζαν εκδιδόμενες γυναίκες, τις οποίες μάλιστα οδηγούσαν αρχικά, κατόπιν υποτιθέμενου προσυμφωνημένου ραντεβού, σε διάφορους χώρους του κέντρου των Αθηνών. Μάλιστα φρόντιζαν οι χώροι αυτοί να αφορούν εγκαταλελειμμένα γραφεία εταιρειών τα οποία προηγουμένως είχε διαρρήξει ο Vasil ή Ivanov ή Borislanov ή Velizar ή Giorgi ή Daniel με επώνυμο Vasilev ή Stoimenov ή Georgiev ή Zahariev», αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας για το πώς ξεκίνησαν οι έρευνες και το λάθος του 40χρονου Βούλγαρου να σκορπάει τα αποτυπώματά του.

Οι έρευνες γίνονται με απόλυτη μυστικότητα. Επρεπε η ιστορία να στεγανοποιηθεί και να αποφευχθεί οποιαδήποτε διαρροή που θα προκαλούσε μαζική υστερία και θα έκανε τον serial βιαστή και ληστή να λουφάξει και να σβήσει τα ίχνη του. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, με οδηγό τις περιγραφές των θυμάτων και τη φωτογραφία του Βούλγαρου κακοποιού, τον αναζητούν παντού, εκμεταλλεύονται όλες τις ανοιχτές πηγές και τελικά τον βρίσκουν στο Viber, όπου δίπλα στον αριθμό του έχει αναρτήσει και μια φωτογραφία με τσιγάρο στο στόμα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ