2020-02-11 17:17:59
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησαν οι πρώτες θήκες για το iphone 9 πριν παρουσιαστεί από την Apple
Το iPhone 9 (iPhone SE 2) δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την Apple, και όμως διάφοροι προμηθευτές προσφέρουν τώρα τις πρώτες θήκες για προπαραγγελία.Έτσι αποδεικνύεται ότι τα κελύφη αποκαλύπτουν σωστά το σχεδιασμό του iPhone, αφού τα σχέδια βασίζονται στις διαρροές και στις δικές τους πληροφορίες από τις αλυσίδες παραγωγής.  

Στην περίπτωση του νέου "φθηνού" iPhone της Apple, ο σχεδιασμός δείχνει να είναι πολύ πιο κοντά σε εκείνον του iPhone 8. Επομένως, οι θήκες δεν έχουν πολλές αλλαγές για να κάνουν σε σύγκριση με τα υπάρχοντα κελύφη για το iPhone 8. Αλλά ποιο θα είναι το όνομα του; Το Totallee προσφέρει ένα κέλυφος στα 35 δολάρια και θυμίζει το "iPhone SE 2".Η OEAGO δίνει επίσης αυτό το όνομα σε μια επιλογη της. Ορισμένες φήμες έχουν προτείνει ότι το όνομα θα είναι το iPhone 9, αλλά τα σχέδια δεν φαίνονται να συμφωνούν.

Αυτό το νέο iPhone θα πρέπει να παρουσιαστεί και να είναι διαθέσιμο για αγορά τον Μάρτιο αν πιστεύουμε στις διαρροές. Η παραγωγή είναι προγραμματισμένη για να ξεκινήσει αυτό το μήνα. Το smartphone θα ανακοινωθεί για να επαναλάβει την εμφάνιση του iPhone 8 με οθόνη 4,7 ιντσών, περιμετρικά περιγράμματα, Touch ID, επεξεργαστή A13 (όπως το iPhone 11), 3 GB μνήμης RAM, 64 ή 128 GB αποθήκευσης και μια κάμερα στο πίσω μέρος. Η τιμή θα είναι στα 399 δολάρια περίπου.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ