2020-02-12 09:00:49
Φωτογραφία για «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»: Το επίσημο ραντεβού με τη διοίκηση και οι περίεργες προτάσεις για αντικατάσταση της αρχισυντάκτριας...
Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στην καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τίτλο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαίδου στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes», την Παρασκευή αργά το απόγευμα, ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την αρχισυντάκτρια του Γωγώ Σαμπάνη είχαν επίσημο ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο και την Ευη Κουτσαφτάκη.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Αρχικά, ειπώθηκε πως το κανάλι από την πλευρά του έχει δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην εκπομπή να συνεχίσει την προσπάθειά της. Ο προβληματισμός, ωστόσο, έχει να κάνει με τη σκαλέτα της εκπομπής. Το άγχος της διοίκησης είναι πολύ μεγάλο σχετικά με το θέμα αυτό, καθώς φοβούνται τα πάντα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν την οποιαδήποτε παρεκτροπή, που να θυμίσει αυτό που συνέβη τον Σεπτέμβριο.

Το σημαντικό είναι ότι και επίσημα, ο παρουσιαστής και η αρχισυντάκτρια ενημερώθηκαν πως για κάποιο χρονικό διάστημα η εκπομπή θα βρίσκεται υπό επιτήρηση.

To ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει κάτι αρκετά ιδιαίτερο. Ενώ επίσημα το κανάλι στηρίζει τη Γωγώ Σαμπάνη, έχουν γίνει κάποιες κρούσεις σε τουλάχιστον 3 πρόσωπα για να αναλάβουν την αρχισυνταξία της εκπομπής. Μάλιστα, ένα από αυτά είναι η Ελευθερία Κεφαλά, η οποία και αρνήθηκε.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ