2020-02-13 00:01:08
Φωτογραφία για Νέος διοικητής της Πυροσβεστικής στο Νότιο Αιγαίο ο Βασίλειος Κοκμοτός
Αλλαγή σκυτάλης προέκυψε στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου μετά τις κρίσεις που έγιναν στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Αποχωρεί από τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή ο Σπυρίδων Πέτρου, ο οποίος προήχθη σε Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος και μετατίθεται στην Αττική.

Τη θέση του αναλαμβάνει ένας παλιός καλός γνώριμος του Νοτίου Αιγαίου, ο Αρχιπύραχος Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλειος Κοκμοτός, ο οποίος στο παρελθόν υπηρέτησε και στις δύο πρωτεύουσες της Περιφέρειας, τη Σύρο και τη Ρόδο. Στη δεύτερη μάλιστα, υπήρξε διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ρόδου με άκρως επιτυχημένη θητεία σε μια δύσκολη περιοχή ευθύνης.

Ο κ. Κοκμοτός, είναι ένας έμπειρος και ικανός αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και τα τελευταία χρόνια κατείχε θέση Διευθυντή στο Κέντρο Επιχειρήσεων 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. στην Αθήνα.

Επιστρέφει στα νησιά έχοντας μεγάλη εμπειρία και πλήρη επίγνωση των καταστάσεων που επικρατούν σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, με σημαντικές περγαμηνές για μια επιτυχημένη θητεία.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ