2020-02-13 11:01:03
Φωτογραφία για Συγκίνηση για τον μαθητή που μεταφέρει παρατημένα κουτάβια στην τσάντα του
Δείτε τη σχετική ανάρτηση που έγινε στο Facebook

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, η φωτογραφία ενός μαθητή από τα Χανιά, που κουβαλά στην τσάντα του δύο κουτάβια.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο Facebook, ο νεαρός μαθητής άδειασε την τσάντα του από τα βιβλία του σχολείου και έβαλε στη θέση τους τα σκυλάκια που βρήκε παρατημένα έξω από ένα κτηνιατρείο. Στόχος της ανάρτησης -πέρα από τα συγχαρητήρια στον νεαρό για την πράξη του- είναι να βρεθούν αυτοί που θα τα υιοθετήσουν.

Αναλυτικότερα, στην ανάρτηση του κ. Βρεττού, αναφέρονται τα εξής:

«Στο δρόμο καθώς περπατούσα συνάντησα τον πιτσιρικά που βλέπετε και μου έκανε εντύπωση αυτό που βλέπετε έτσι τον ρώτησα που τα πας τα κουτάβια? Μόλις τα είχε βρει λίγα μέτρα πιο πριν παρατημένα έξω από ένα κτηνιατρείο… Άδειασε λοιπόν την τσάντα του από τα βιβλία που βλέπετε τα κρατάει στο χέρι και τα πήρε μαζί του γιατί φοβήθηκε μην τα πατήσει κανένα αυτοκίνητο λέγοντας μου ότι έχει μια καθηγήτρια φιλόζωη και ίσως τον βοηθούσε να τους βρει ένα σπίτι… Το ίδιο του υποσχέθηκα και εγώ, ότι θα προσπαθήσω αυτά τα υπέροχα κουτάβια να βρουν ένα ζεστό σπίτι (είναι μάλλον ράτσα Γκέκα κυνηγόσκυλα μεσαίου μεγέθους). Τα κουτάβια θα βρίσκονται στο 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων στον κουμπε οποίος ενδιαφέρεται …. συγχαρητήρια στον νεαρό που ούτε το όνομα του δεν πρόλαβα να ρωτήσω γιατί ήδη είχε αργήσει στο σχολείο του».

Πηγή: Hanianews
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ