2020-02-13 17:47:06
Φωτογραφία για Το Gmail στο iOS ενσωματώνεται με την εφαρμογή Αρχεία της Apple για τα συνημμένα
Η Google ανακοίνωσε τα νέα για την εφαρμογή της Gmail σε iPhone και iPad . Γίνεται τώρα δυνατή η ρύθμιση ενός ή περισσοτέρων αρχείων ως συνημμένου που προέρχονται από την εφαρμογή "Αρχεία της Apple" και είναι προεγκατεστημένη στο iOS.  

Όπως φαίνεται στο GIF παρακάτω, απλά συντάξτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αγγίξτε το εικονίδιο των συνημμένων επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο φακέλου που βρίσκεται σε γκρίζο φόντο. Θα εμφανιστούν τα έγγραφα που υπάρχουν στην εφαρμογή Αρχεία και μπορείτε να επιλέξετε ένα και να το επικυρώσετε. Το (τα) έγγραφο (-α) θα τεθεί σε απευθείας σύνδεση για να είναι προσβάσιμο στον παραλήπτη.

Η Google λέει ότι αυτή η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη από τώρα, αλλά είναι μια προοδευτική ανάπτυξη και έτσι μερικοί χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από αυτό σήμερα, ενώ άλλοι θα πρέπει να περιμένουν λίγο. Η Google προειδοποιεί ότι ορισμένα άτομα ενδέχεται να περιμένουν μέχρι και 15 ημέρες πριν δουν την επιλογή να εμφανίζεται στο iPhone ή στο iPad.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπορεί να κοπεί το τσιγάρο;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπορεί να κοπεί το τσιγάρο;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ