2020-02-13 19:00:31
Φωτογραφία για Τα όσα είπε η Σάσα για τον Γιώργο Λιάγκα και η αντίδραση του παρουσιαστή...
Η Σάσα Σταμάτη συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα επί 6 συναπτά έτη!

Μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή του στον ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση.

«Δεν ξέρω αν θα υπάρξει αυτή η ώρα. Οι υποθετικές ερωτήσεις είναι παγίδα. Η ψυχολόγος μου λέει "πρόσεχε τι εύχεσαι"» είπε η γνωστή δημοσιογράφος, ενώ για το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε δεύτερο ρόλο μέσα σε μια τηλεοπτική ομάδα εξήγησε: «Δεν έχω πρόβλημα. Δεν σε κάνει ο ρόλος σημαντικό. Το θέμα είναι τι λες και τι κάνεις. Δεν έχω πρόβλημα να είμαι και σε πάνελ, αναλόγως τη σύνθεση».

Θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα; «Υποθετικά δεν μπορώ να σου απαντήσω. Είναι πώς θα το κάναμε, τι θα κάναμε. Αλλά δεν έχω παράπονο από τον Γιώργο. Πάντα με παίρνει τηλέφωνο και μου προσφέρει δουλειά. Είμαι ευγνώμων» απάντησε.

Μετά τη μετάδοση των δηλώσεών της, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και για την προσωπική τους σχέση και συνεργασία τόνισε: «Εγώ της Σάσας το καλοκαίρι της έκανα πρόταση να είναι εδώ στην εκπομπή
. Ήταν ακόμα στον ΣΚΑΪ η Σάσα. Εμένα η λέξη πάνελ δεν μου αρέσει, θεωρώ πως είμαστε μια ομάδα, όλοι ισότιμοι. Ο καθένας μπορεί να λέει μία κουβέντα και να ξεχωρίσει από τον άλλο που λέει χίλιες. Η προσωπικότητα των ανθρώπων μετράει και η ουσία των λόγων τους. Της έκανα πρόταση αλλά δεν ήταν έτοιμη. Η πρόταση είναι ανοιχτή για του χρόνου. Δεν ξέρω τι θα κάνω αλλά η Σάσα είναι ένας άνθρωπος που ταιριάζω πολύ. Εξαιρετική δημοσιογράφος, πολύ δουλευταρού».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ