2020-02-14 12:00:16
Φωτογραφία για Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκμετάλλευσης παραλιών Δήμου Ρόδου, από όμορες επιχειρήσεις (προτιμησιακό δικαίωμα)
Ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και της επικείμενης έκδοσης της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την παραχώρηση του δικαιώματος της απλής χρήσης του κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας, ο Δήμος Ρόδου καλεί τους ενδιαφερόμενους που έχουν επιχειρήσεις όμορες στην παραλία (έχουν «προτιμησιακό δικαίωμα») να εκδηλώσουν εγγράφως άμεσα το ενδιαφέρον τους (κυρίως για το βόρειο τρίγωνο της πόλεως Ρόδου).

Συγκεκριμένα πρέπει να γνωστοποιήσουν στο Δήμο Ρόδου οι ενδιαφερόμενοι, το χώρο (εμβαδόν και θέση) που επιθυμούν να μισθώσουν έμπροσθεν της επιχείρησής τους για την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων – τραπεζοκαθισμάτων – θαλάσσιων μέσων αναψυχής (προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή προεργασία που απαιτείται για την χωροθέτηση των τμημάτων αυτών).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προσόδων (πλατεία Κουντουριώτη, αρμόδιος για παροχή πληροφοριών: κ. Μιχάλης Λιαμής, τηλέφωνο επικοινωνίας 22413 63235).

Ο Εντεταλμένος

Δημοτικός Σύμβουλος

Αθανάσιος Στάμος

Ταχ. Δ/νση :

Πληροφορίες :

Τηλέφωνο :

Ηλ. ταχ. :

Ιστοσελίδα : Πλ. Ελευθερίας 1

Τ.Κ. 851 31 – ΡΟΔΟΣ

2241363235

2241046323

[email protected]

www.rhodes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ