2020-02-14 17:40:59
Φωτογραφία για Επενδύει στην ενημέρωση...
Την ώρα που οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί επενδύουν περισσότερο στα ριάλιτι και τα προγράμματα ψυχαγωγίας το Action24, μπαίνει σφήνα και επενδύει στην ενημέρωση.

Το κανάλι του Γαλατσίου είναι το μόνο που από τις 20.30 (Δευτέρα με Πέμπτη) με την εκπομπή Briefing που συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Πιέρρος παρακολουθεί ζωντανά τις εξελίξεις αλλά μεταφέρει και αποκλειστικές πληροφορίες. Το Briefingείναι μία ζωντανή δημοσιογραφική σύσκεψη ακριβώς μετά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Οι δημοσιογράφοι και σχολιαστές του σταθμού (Γ. Πολίτης, Γ. Μουρούτης, Δ. Τάκης, Μ. Προβατάς, Γ. Αγγουρίδης, Γ. Ψαριανός, Σ. Ζαχαρός, Κ. Δούκα, κ.ά) μεταφέρουν ρεπορτάζ αλλά και την ατζέντα της επόμενες μέρας.

Λίγο μετά το Βriefing, στις 22.00 την σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Κουβαράς και η ομάδα του με το Evening Report, η εκπομπή έχει καθιερωθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς βρίσκεται ζωντανά στους δέκτες έξι συνεχόμενα χρόνια. Η έγκυρη ομάδα της εκπομπής (Αν. Παπαγιαννίδης, Χρ. Κοραή, Παν. Δουδωνής, Δ. Σεβαστάκης, Χρ. Λαζαρίδης, Μ. Καρακλιούμη) και κορυφαίοι καλεσμένοι αναλύουν την επικαιρότητα και βγάζουν «ειδήσεις». Κάθε Παρασκευή στις 20.30 Σταμάτης Ζαχαρός και Κατερίνα Δούκα κάνουν Brainstorming για τα πιο κρίσιμα γεγονότα της εβδομάδας. Την αρχισυνταξία της ενημερωτικής ζώνης έχει ο δημοσιογράφος Ρενάτο Λέκκα.

Πηγή: topontiki.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ