2020-02-14 17:57:47
Φωτογραφία για Ο Βαρουφάκης κατέθεσε USB με τις ηχογραφήσεις από τα Eurogroup -Ο Τασούλας του το επέστρεψε
Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τα εργασιακά έδωσε τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα ένα USB με τις ηχογραφήσεις από τα Eurogroup του 2015, βάζοντας "φωτιά" στη συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της δευτερολογίας του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΜέΡΑ 25 είπε: "Τα ψεύδη του 2015 χρησιμοποιούνται ως όπλα εναντίον των εργαζομένων σήμερα. Ήταν τελείως νόμιμη η ηχογράφηση του eurogroup. Αν θέλετε να ακούσετε τι γινόταν τότε, αφήνω τις ηχογραφήσεις εδώ για να αποφασίσετε πώς θα γίνουν προσβάσιμες".

Δείτε το βίντεο:

Τασούλας: Του επιστρέφω την επιστολή ως απαράδεκτη

Άμεση ήταν η αντίδραση του Τασούλα, ο οποίος αμέσως μετά τη δευτερολογία του κ. Βαρουφάκη είπε τα εξής:

"Πριν φύγει ο κ Βαρουφάκης για την κηδεία του καλύτερου φίλου του, όπως είπε, άφησε ένα φάκελο ως "εμπιστευτικό", λέγοντας ότι περιέχει τις κρυφές μαγνητοφωνήσεις του Eurogroup. Δεν αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου, ούτε τη Βουλή ως αχθοφόρο ή βαστάζο των ευθυνών του κ. Βαρουφάκη εν προκειμένω. Του επιστρέφω την επιστολή ως απαράδεκτη. Η Βουλή δεν πρόκειται να μετατραπεί σε αχθοφόρο όποιας ευθύνης θέλει να αναλάβει με την αποκάλυψη τέτοιων κρυφών μαγνητοφωνήσεων".

Δείτε το βίντεο:
toeidesauto
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ