2020-02-14 20:38:33
Φωτογραφία για Πώς προστατεύει η Apple την ασφάλεια των υπαλλήλων και των πελατών της στο Πεκίνο  (video)
Παρά την κρίση του κοροναϊού, η Apple άνοιξε και πάλι τα 5 Apple Stores στην πόλη του Πεκίνου. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε από τον τοπικό ανταποκριτή της CNBC Eunice Yoon.  

Οι εργαζόμενοι της Apple ελέγχουν τη θερμοκρασία του σώματος κάθε πελάτη που εισέρχεται στο κατάστημα και φυσικά όλοι καλούνται να φορούν χειρουργικές μάσκες.Αλλά και διαφορα επιπλέον μέτρα εφαρμόζονται στο κατάστημα. Οι υπάλληλοι του Apple Store πρέπει να πλένουν τα χέρια τους πολλές φορές την ημέρα και οι συσκευές επίδειξης (Mac, iPhone, iPad κ.λπ. που τοποθετούνται σε τραπέζια) να καθαρίζονται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Τέλος, στο Πεκίνο τα Apple Stores είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 μ.μ.

Business attempts to normalize in #China despite #coronavirus. @Apple reopens its 5 Beijing stores today. Limited hours (11a-6p v. usual 10a-10p). One entrance only with temperature checks. $AAPL restricts # customers in stores. Busy but not thecrowds would see on #ValentinesDay. pic.twitter.com/FoKUrKKkc9

— Eunice Yoon (@onlyyoontv) February 14, 2020
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τίποτα δεν μας ενοχλεί πια..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τίποτα δεν μας ενοχλεί πια..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ