2020-02-14 21:11:25
Φωτογραφία για Βόμβα: Η UEFA απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
Η απόφαση βγήκε από την επιτροπή αδειοδότησης της Ομοσπονδάις σε συνεργασία με την επιτροπή του Financial Fair Play.

Η ετυμηγορία αναφέρει αποκλεισμός του συλλόγου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις σεζόν 2020-21 και 2021-22, όπως επίσης και πρόστιμο 30 εκατ. ευρώ.

Οι «Πολίτες», σύμφωνα με την απόφαση, παρέβη τους νόμους για το Financial Fair Play, ενώ υπήρχε και φάκελος που «έκαψε» τον σύλλογο για επένδυση που έγινε από τον Σεΐχη Μανσούρ και απέφυγε τον έλεγχο μέσω… χορηγίας. Πάντως, οι άνθρωποι της «μπλε» πλευράς του Μάντσεστερ ανέφεραν πως: «είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν εκπλαγήκαμε».

CLUB STATEMENThttps://t.co/ueMFeLFowu

— Manchester City (@ManCity) February 14, 2020Όσα λέει η πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι -Κινείται άμεσα για έφεση στο CAS

Προσέθεσαν επίσης πως: «Τον Δεκέμβριο του 2018 ο επικεφαλής της επιτροπής της UEFA είχε προβλέψει δημόσια ότι θα επιβληθεί αυτή η ποινή στον σύλλογο πριν ακόμα ξεκινήσει η έρευνα. Οι διαρροές που είχαν δει το φως της δημοσιότητας δεν γίνεται να μην μας κάνει να αμφιβάλουμε για το αποτέλεσμα. Είναι μια υπόθεση που ξεκίνησε από την UEFA, ερευνήθηκε από την UEFA και έβγαλε απόφαση για αυτήν η UEFA. Με την αρχική διαδικασία να έχει τελειώσει πλέον, θα κινηθούμε για έφεση στο CAS (Court of Arbitration for Sport) το συντομότερο δυνατόν».
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ