2020-02-14 23:03:50
Φωτογραφία για Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας στο Αγρίνιο - Επίσκεψη Περιφερειάρχη σε έργα
«Να μην λείπει το αίμα από κανένα νοσηλευτικό ίδρυμα και από κανέναν συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη…»

 

«Μαζί θα συνεχίσουμε να εκπέμπουμε ισχυρά μηνύματα για τη ζωή, την υγεία, την κοινωνική αλληλεγγύη. Και μαζί, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής, το αίμα, να μην λείπει από κανένα νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής μας και από κανέναν συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στο Αγρίνιο, όπου και παρουσιάστηκε η νέα κινητή μονάδα αιμοληψίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, με επίκεντρο τη νέα μονάδα αιμοληψίας, για την οποία ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε πως «άξιζε κάθε κόπο και κάθε προσπάθεια να ξεπεραστούν πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια».


Επίσης, ο κ. Φαρμάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους φορείς που συνέβαλλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, σημειώνοντας: «Όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύτιμο είναι αυτό το μικρό δώρο ζωής που ο καθένας μπορεί να προσφέρει και που τόσοι, δυστυχώς, έχουν ανάγκη κάθε μέρα. Γι’ αυτό και η νέα κινητή μονάδα, στην πραγματικότητα ανήκει στην κοινωνία των ενεργών πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας».

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ