2020-02-14 23:43:20
Φωτογραφία για Honda Civic
Το ανανεωμένο Civic διατηρεί τη δυναμική σιλουέτα και τις μυώδεις αναλογίες του

μοντέλου και έχει προσθέσει κάποιες λεπτομέρειες όπως το κομψό, συμμετρικό πλαίσιο προβολέων ομίχλης, την ανασχεδιασμένη «μάσκα» και τους διαφορετικούς αεραγωγούς. Στην ανανεωμένη φυσιογνωμία του Civic κυριαρχούν οι full LED προβολείς και τα ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας LED που εναρμονίζονται με τις δυναμικές ακμές. Η βασική έκδοση διαθέτει νέες ζάντες αλουμινίου 16”, ενώ το μεσαίο και το κορυφαίο μοντέλο διατίθεται επιπλέον με σπορ ζάντες αλουμινίου «Shark Grey» 17”, για όσους επιθυμούν πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Στη γκάμα διαθέσιμων χρωματισμών του Civic προστίθεται τώρα μία νέα, απόχρωση με την ονομασία Obsidian Blue.

Το εσωτερικό του Civic αναβαθμίζεται με την προσθήκη νέων υλικών, ενώ εξακολουθεί να συνδυάζει ευελιξία και πρακτική χρηστικότητα, στα οποία τώρα προστίθενται τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού καθίσματος οδηγού με ρύθμιση οκτώ κατευθύνσεων – διαθέσιμο για τις ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού
. Το σύστημα infotainment περιλαμβάνει ενσωμάτωση Apple CarPlay και Android Auto, με τη Honda να έχει βελτιώσει τη χρηστικότητα του συστήματος, προσθέτοντας φυσικούς διακόπτες και χειριστήρια για τους ελέγχους των λειτουργιών infotainment και κλιματισμού. Το Civic διατηρεί τη γκάμα των κινητήρων του, με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και δυνατότητα επιλογής αυτόματου CVT. Ο κινητήρας 1.0 Turbo, με ισχύ 126 ίππους και ροπή 200 Nm, έχει εκπομπές CO2 από 107 g/km για την έκδοση με το κιβώτιο CVT, ενώ η κατανάλωση καυσίμου ξεκινά από 5,7l/100 km. Ο μεγαλύτερος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων έχει ισχύ 182 ίππους και ροπή 240 Nm, με εκπομπές από 128 g/km στο εξατάχυτο μηχανικό μοντέλο και κατανάλωση μικτού κύκλου 6,1l/100 km. Ο πρόσφατα ανανεωμένος κινητήρας 1.6 i-DTEC της Honda αποδίδει ισχύ 120 ίππους και ροπή 300 Nm, με εκπομπές ρύπων 90 g/km όταν συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, και καταναλώνει 4,5l/100 km.

Το Civic συνεχίζει να επωφελείται από το πακέτο τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας που βοήθησαν το μοντέλο να διεκδικήσει βαθμολογία στις δοκιμές του Euro NCAP. Τα χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας του Civic συμπληρώνονται από τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδήγησης Honda SENSING, στάνταρ με όλες τις εκδόσεις. Οι τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν Collision Mitigation Braking System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist System και Traffic Sign Recognition. Συνεχίζοντας μία επιτυχημένη κληρονομιά 40 χρόνων, το τελευταίο Civic παραμένει ένα πρακτικό αυτοκίνητο, αναβαθμισμένο ποιοτικά και αισθητικά, με ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα. Τέλος, οι τιμές ξεκινούν από τα €20.650 για την έκδοση 1.0 Comfort με το μηχανικό κιβώτιο, με την κορυφαία 1.5 CVT Sport Plus Navi να φτάνει τα €31.350.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ