2020-02-15 08:53:08
Φωτογραφία για Δέματα από Κίνα στην Ελλάδα και Κορονοιός
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δημοσίευσε μια λίστα πραγμάτων που θα πρέπει να έχουν υπόψιν ακόμη και όσοι βρίσκονται μακριά από το ξέσπασμα του ιού.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο νεότερος κορονοιός που έκανε την εμφάνισή του σε πολλές περιοχές της Ασίας δείχνει να βρίσκεται ακόμη σε έξαρση ενώ ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στα 1350 περίπου άτομα, με 60.000 ανθρώπους με τα ίδια συμπτώματα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όμως δημοσίευσε μερικά στοιχεία που θα βοηθήσουν στην καλύτερη αντιμετώπιση από αυτού του είδους τον κορονοιό και μεταξύ τους υπάρχει ένα ενδιαφέρον FAQ.

Σε αυτό συναντάμε μια σημαντική ερώτηση που κάνουν μεταξύ τους οι φίλοι της τεχνολογίας που ψωνίζουν αρκετά συχνά από τη περιοχή της Ασίας, gadget και μικροσυσκευές οι οποίες αρκετές φορές αποστέλλονται από τη Κίνα και ταξιδεύουν μέχρι τη πόρτα μας. Η ερώτηση έχει να κάνει με τη πιθανότητα ο ιός να βρίσκεται σε κάποιο δέμα ή γράμμα με δυνατότητα να μολύνει τον παραλήπτη - κάτι που ο WHO απαντά κατηγορηματικά 'όχι', μιας και η διάρκεια ζωής του ιού έξω από κάποιον ξενιστή είναι μικρή και επιβεβαιώνεται έπειτα από έρευνα που έχει κάνει ο 'WHO'.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις βρίσκονται και πολλά ακόμα χρήσιμα στοιχεία για καλύτερη προστασία έναντι του ιού, οπότε σας συμβουλεύουμε να επισκεφθείτε το επίσημο site who.int για περισσότερα.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ