2020-02-15 12:57:50
Φωτογραφία για Παλιά ρούχα: 30 έξυπνοι τρόποι για να τα χρησιμοποιήσετε ξανά αντί να τα πετάξετε-ΒΙΝΤΕΟ

Δεν χρειάζεται να πετάτε τα παλιά ρούχα σας. Ειδικότερα, αν τα παλιά ρούχα σας διατηρούνται σε μία καλή σχετικά κατάσταση.

Μπορείτε να τα δωρίσετε σε κάποιο μικρότερο ηλικιακά άτομο ή να τα χαρίσετε σε κάποιο ίδρυμα. Έτσι, θα μπορέσετε από την πλευρά σας να κάνετε μια καλή πράξη και τα ρούχα σας να μην οδηγηθούν στον κάλαθο των αχρήστων.

Σε περίπτωση που έχετε φθαρμένα ρούχα, δεν χρειάζεται ούτε σε αυτή την περίπτωση να τα πετάξετε. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά. Αυτό μπορεί να γίνει, αλλάζοντας στο μέγιστο βαθμό το λόγο χρήσης τους. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να το μετατρέψετε σε κάτι διαφορετικό, το οποίο όμως θα είναι ταυτόχρονα και χρήσιμο για το σπίτι σας ή για εσάς τους ίδιους.

Για παράδειγμα, αν κάποιο ρούχο έχει φθαρεί, όπως μία μπλούζα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Αυτό, διότι με το ψαλίδι σας θα μπορέσετε να την κόψετε κατάλληλα. Έτσι, η μπλούζα που κάποτε φορούσατε για να γυμνάζεστε ή να πηγαίνετε βόλτες, μπορεί να γίνει ένα χρήσιμο ξεσκονόπανο.

Πάντως, σε καμία των περιπτώσεων δεν συνιστάται η απόρριψη του υφάσματος στον κάδο. Αυτό, διότι το ύφασμα είναι ένα υλικό, το οποίο μπορεί να ανακυκλωθεί.

Οι μαξιλαροθήκες, τα κρεβάτια των κατοικίδιων και τα λαστιχάκια μαλλιών είναι κάποια από τα πράγματα που μπορούν να φτιαχτούν από παλιά ρούχα. Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν πολλές και έξυπνες ιδέες:

[embedded content]

enimerotiko.gr



Let's block ads! (Why?)

ΧΡΗΣΙΜΑ – Newsitamea.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ