2020-02-16 12:50:12
Φωτογραφία για Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ο Λιάγκας δεν χρειαζόταν τον Παπανώτα στην εκπομπή του»
Στην εκπομπή  «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, που για τρίτη συνεχή σεζόν βλέπουμε στην πρωινή εκπομπή του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου». Αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα Τσαντίζεσαι όταν σε λένε πανελίστα;

«Καθόλου. Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Ζω την οικογένεια μου και τον εαυτό μου πολλά χρόνια με αυτό. Είναι όπως το ποδόσφαιρο, που το σέντερ μπακ δεν χάνει ποτέ τη θέση του, ενώ οι σέντερ φορ αλλάζουν. Πολλά εκατομμύρια παίρνουν οι σέντερ φόρ, αλλά ο σέντερ μπακ κάνει τη διαφορά»

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος διάσημος σου ζήτησε να αφαιρέσεις κάτι από συνέντευξη του;

«Χθες! Έκανα μία συνέντευξη με τον Στέφανο Κορκολή και δεν ήθελε να βάλω ένα κομμάτι για την ηλικία του. Και δεν το έβαλα! Πάντως, είναι λάθος που στη wikipedia γράφουν ότι είναι 62-63. Είναι πολύ μικρότερος.»


Τι έχεις να πεις σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι «λιαγκίζεις» ;

«Ποιος το λέει αυτό; Εγώ ζω με το 1/100 του Λιάγκα οικονομικά. Εγώ θέλω να πάρω ένα φουσκωτό 4,5 μέτρα και ο Γιώργος έχει 12. Εγώ “Λιαγκίζω” που είμαι 81 κιλά τώρα με τη δίαιτα; Που όταν πάμε να φάμε μαζί με τον Γιώργο και παραγγέλνουμε 2 κιλά παϊδάκια, εκείνος τρώει το 1,5 και “Λιαγκίζω” εγώ;»

Σου αρέσει η φετινή εκπομπή του Γιώργου;

  

«Δεν μου αρέσει φέτος η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο ίδιος όμως μου αρέσει ως παρουσιαστής. Θα έπρεπε ο ίδιος να εκσυγχρονιστεί έχοντας αποδεχθεί ότι στο αυτί του ή στο κοντρόλ του θα έχει έναν άνθρωπο που βλέπει διαφορετικά πλέον την τηλεόραση, με πιο σύγχρονο μάτι, ότι υπάρχουν "do" και "don't" στην τηλεόραση και εγώ είμαι υπέρ των παρουσιαστών που σέβονται τον αρχισυντάκτη τους και θέλουν να τους καθοδηγεί. Ο Γιώργος δεν είναι αυτής της κοπής, νομίζω όμως ότι αν εμφανιζόταν ο ιδανικός αρχισυντάκτης και τον κέρδιζε, το έχει πιο πολύ ανάγκη, περισσότερο κι από σύντροφο».

Πώς σου φαίνονται οι συμπαρουσιάστριες του, Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Γκαγκάκη;

Είπες την Ελένη Τσολάκη συμπαρουσιάστρια, ενώ βγαίνουν μαζί και παρουσιάζουν; Έχεις σκεφτει τη σχέση σου μετά από αυτό. Είναι η Ελένη Τσολάκη, μαζί της ο Γιώργος Λιάγκας. Όχι; Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι πάρα πολύ καλή. Μου αρέσει πολύ σε ότι και να κάνει και “Κατερίνα κράτα γερά ο Ιούνιος είναι κοντά”»

Ο Δημήτρης Παπανώτας;

«Ο Παπανώτας δεν έκανε αλλαγή στα μυαλά του. Είναι ο ίδιος και άλλαξε στούντιο. Ο Λιάγκας δεν χρειαζόταν τον Παπανώτα στην εκπομπή του ή αν είχε τον Παπανώτα ας άφηνε αυτόν να βάφει τα χέρια του με αίμα»

Αν χώριζαν τηλεοπτικά ο Κρατερός και η Κατερίνα, και σου έκαναν πρόταση και οι δύο για να πας στην εκπομπή τους, ποιον θα διάλεγες;

«Την Κατερίνα. Συγγνώμη Κρατερέ, σαγαπώ, αλλά θα πάω με τη σίγουρη τηλεοπτική δύναμη. Που ήμασταν και το 2010 μαζί (Κους κους το μεσημέρι) και την ξέρω πιο καλά.»

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ