2020-02-16 16:46:28
Φωτογραφία για Καταιγίδα «Ντένις»: Η κακοκαιρία σαρώνει τα βόρεια της Βρετανίας - Ακυρώσεις πτήσεων και πλημμυρισμένα σπίτια
Τουλάχιστον δύο νεκροί από την καταιγίδα «Ντένις» - Κάτω από το νερό βρίσκονται πολλές περιοχές 

σε Ουαλία και Σκωτία - Σφοδρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι..

Σε κόκκινο συναγερμό πολλές περιοχές της Βρετανίας καθώς από την επέλαση της καταιγίδας «Ντένις» έχουν χάσει ήδη την ζωή τους τουλάχιστον δύο άνθρωποι ενώ η σφοδρή κακοκαιρία θα συνεχίσει να σαρώνει και τις επόμενες ώρες τα βόρεια της χώρας.

Ο «Ντένις» έχει ήδη προκαλέσει έντονες πλημμύρες και ισχυρούς ανέμους με τις αρχές να εκκενώνουν πολλές περιοχές. Πάνω από 400 πτήσεις έχουν ακυρωθεί ενώ πολλά νοικοκυριά βρίσκονται κάτω από το νερό.

Το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών συστήνει στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Στο μεταξύ, σε επιφυλακή είναι και ο στρατός του Ηνωμένου Βασιλείου προκειμένου να παράσχει βοήθεια όπου κριθεί απαραίτητο.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η καταιγίδα «Ντένις» εξελίχθηκε σ' έναν από τους πιο δυνατούς μη τροπικούς κυκλώνες στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό τη φετινή χρονιά. Η μετεωρολογική υπηρεσία πάντως, εξέπεμψε σήμα κινδύνου για έντονες πλημμύρες στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Σκωτία.

«Η κυβέρνηση του Λονδίνου δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει για να περιορίσει τις επιπτώσεις της καταιγίδας Ντένις», όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Μπεν Ουάλας.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ