2020-02-17 14:46:42
Φωτογραφία για Τελετή Ενταφιασμού των Λειψάνων του Αντιστρατήγου Γεωργίου Κατσάνη στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Σιδηροκάστρου
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, παρέστη στην τελετή ενταφιασμού των λειψάνων του Έλληνα Αγωνιστή της Κύπρου Αντιστρατήγου Γεωργίου Κατσάνη, ο οποίος έπεσε -ως Ταγματάρχης- Διοικητής της 33ης Μοίρας Καταδρομών- από σφαίρα ελεύθερου σκοπευτή σε μάχη στο Κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνος, στην Κύπρο, κατά την εισβολή των Τούρκων στις 21 Ιουλίου 1974. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας και ο ενταφιασμός στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Σιδηροκάστρου.

Στην τελετή παρέστησαν οι συγγενείς του πεσόντα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Α. Κενεβέζος, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, Ανώτατοι εν ενεργεία και εν Αποστρατεία Αξιωματικοί, εκπρόσωποι των Αρχών της περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κύπριοι συμπολεμιστές του οι οποίοι ταξίδεψαν από την Κύπρο για την τελετή, εκπρόσωποι του Γυμναστικού Συλλόγου «ΗΡΑΚΛΗΣ» και πλήθος κόσμου.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ