2020-02-17 15:58:11
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΤΖΑΛ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Dajjal, Ελευθεροτέκτονες, Κίνα, Ρωσία, Δατζάλ, Δισεκατομμυριούχοι, APCO, Narendra Modi, Mark Zuckerberg, τελευταία Κίνα, Βαφόμετ, Dajjal, Rahu, Osiris, Baal, –

Time To Challenge Antichrist Dajjalic System – Resistance Is Growing!



[embedded content]



Ο μόνος στόχος για τον Νετανιάχου και τους Σαουδάραβες είναι να εγκαταστήσει τον τρίτο ναό. Ο ναός του dajjal, ο αντίχριστος! Πολλοί ανόητοι που χρηματοδοτούνται από τη Σαουδική Αραβία προωθούν διαλέξεις για τον αντίχριστο και τον Ντατζιάλ, αλλά ελάχιστα το γνωρίζουν, είναι στην ομάδα του αντιχρίστου. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Νετανιάχου θέλει να απευθύνει έκκληση προς τους ψηφοφόρους του και να παραμείνει βασιλιάς του Ισραήλ, χρησιμοποιεί τους Σαουδάραβες για να επιτύχει την υπεροχή του και μετά να το μεταβιβάσει στον γιό του! Ο κόσμος πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι οι μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι της περιοχής χρησιμοποιούνται – χωρίζονται και ξεγελιούνται! Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν κανέναν Μεσσία, ούτε να εγκαταλείψουν τον Μεσσία, αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν τους εαυτούς τους ως Θεούς, όπως ο Φαραώ!

Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ την αποκαλούμενη «συμφωνία του αιώνα» του Προέδρου Donald Trump,



Ο υπουργός Εξωτερικών Adel al-Jubeir επαίνεσε το «σχέδιο ειρήνης» του κ. Trump στη Μέση Ανατολή, το οποίο δίνει στους Παλαιστίνιους κυριολεκτικά καμία έκταση! Ο Γιούμπιρ δήλωσε ότι είχε «θετικά στοιχεία» για διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. Οι φίλοι , όπως φαίνεται ο προτεινόμενος χάρτης, είναι μια πρόταση μεταξύ του Tom και του Jerry.

Η Σαουδική Αραβία ανέκαθεν αντλούσε αντιχριστιανές ιδέες από τις δαιδαλώδεις ιδέες μέσω της ακαταμάχητης υποτροφίας τους και την εξάπλωση του χάους σε όλο τον κόσμο. Ήρθε τώρα ο καιρός να αμφισβητήσουμε τους ίδιους τους ανθρώπους που εκπέμπουν ανοησίες που μας δυσφημούν και μας βλάπτουν – τους απορρίπτουμε αλλιώς η Παλαιστίνη μαζί με τη δική σας πνευματική ανάπτυξη σίγουρα θα χαθούν!

Το Σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Το Σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ – Α’ Μέρος / Μάθε σε λίγα λεπτά πώς διοικείται ο κόσμος σήμερα !



[embedded content]



Το Σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ – Β’ Μέρος / Μάθε σε λίγα λεπτά πώς διοικείται ο κόσμος σήμερα !



[embedded content]



OMG! Saudi & Israel Want To Build Dajjal (Antichrists) Temple!



[embedded content]



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ