2020-02-17 17:32:43
Φωτογραφία για Το Instagram εξηγεί γιατί δεν υπάρχει εφαρμογή για το iPad
Το Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως. Και όμως, δεν υπάρχει διαθέσιμο σε ορισμένα μέσα, όπως το iPad. Όσοι έχουν το tablet της Apple θα πρέπει να περιοριστούν στην εφαρμογή του iPhone σε μεγέθυνση.  

Γιατί αυτή η επιλογή;

Ο Adam Mosseri, ο προϊστάμενος του Instagram, απάντησε στην ερώτηση με μια ιστορία που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του Instagram. "Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή για το iPad. Αλλά έχουμε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό ανθρώπων και πολλά να κάνουμε, και αυτό δεν φαίνεται να είναι το επόμενο καλύτερο που πρέπει να κάνουμε " , είπε.

Η εξήγηση για τον «περιορισμένο αριθμό ανθρώπων» φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει καποιος, ειδικά επειδή το Instagram ανήκει στο Facebook. Δεν υπάρχει έλλειψη πόρων, ιδίως όσον αφορά τα οικονομικά για την πρόσληψη ανθρώπων.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Instagram έβαλε το iPad στην άκρη. Τον περασμένο μήνα, το κοινωνικό δίκτυο απέφυγε μια ερώτηση που ρωτά γιατί η άφιξη ιδιωτικών μηνυμάτων στην έκδοση του Web ήταν πιο σημαντική από μια εφαρμογή για τα iPad. Το Instagram είπε ότι τα ιδιωτικά μηνύματα στο διαδίκτυο βοηθούν τους χρήστες να "παραμείνουν σε επαφή με τους αγαπημένους τους" ... χωρίς να απαντήσει στο θέμα για τα iPad.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξεκινά πτήσεις στην Κω η Ryanair
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξεκινά πτήσεις στην Κω η Ryanair
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ