2020-02-17 20:00:41
Φωτογραφία για Άντα Γιαννουκάκη: Από το Διδυμότειχο, στην Ρόδο και από εκεί … στο θεατρικό όνειρο !!!
Η νεαρή ηθοποιός Άντα Γιαννουκάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διδυμότειχο του νομού Έβρου, στις 2 Οκτωβρίου του 1993. Τα παιδικά της χρόνια ήταν γεμάτα από παιχνίδια και αυτοσχέδιες θεατρικές σκηνές στη γειτονιά. Ήταν τότε που ανακάλυψε τις δύο μεγάλες της αγάπες, το θέατρο και τη ζωγραφική. Στα δεκαοχτώ άφησε πίσω τα πάτρια εδάφη για να κυνηγήσει τα όνειρα της. Στήριγμα της σ’ αυτό το ταξίδι ήταν πάντα οι γονείς της.

Πρώτος σταθμός η Ρόδος. Η οικονομική κρίση είχε κάνει την εμφάνιση της και η Άντα μαζί με τη μητέρα της έφυγαν απ’ το ακριτικό Διδυμότειχο για το νησί των ιπποτών. Με όνειρα και μεράκι δημιούργησαν τη νέα τους επιχείρηση. Στην καρδιά της παλιάς πόλης το Anthia Greek sandals ξεχωρίζει για τις μοναδικές του δημιουργίες. Δερμάτινα σανδάλια φιλοτεχνημένα στο χέρι, που περισσότερο θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής. Το κάθε ζευγάρι μοναδικό σαν μια καλοκαιρινή ιστορία.

Επόμενος σταθμός η Αθήνα
. Η Άντα Γιαννουκάκη φοίτησε στην ανωτέρα δραματική σχολή «θεατρική τέχνη», επιτυχούσα στις εξετάσεις του υπουργείου πολιτισμού. Έχει παρακολουθήσει επίσης μια σειρά από σεμινάρια τόσο πάνω στην υποκριτική όσο και στο χορό. Τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα τα έκανε σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις όπως » ο μικρός πρίγκιπας», «Ήλιος και Σελήνη, ένα ταξίδι αγάπης στο σύμπαν», «ο Σιμιγδαλένιος» και άλλα.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ένκε Φεζολλάρι όχι μόνο ως ηθοποιός αλλά και ως βοηθός του σκηνοθέτη. Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Βάσσα» του Μαξίμ Γκόρκι, «Λαίδη Μάκβεθ του Μτσένσκ» του Νικολάι Λεσκώφ.

Το ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Τα καλοκαίρια στο νησί και τους χειμώνες στα θέατρα. Μεταξύ Διδυμοτείχου, Ρόδου και Αθήνας για την ταλαντούχα σε όλα Άντα.

Διδυμότειχο

Πηγή: inrodos.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχονται περικοπές στον ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχονται περικοπές στον ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ