2020-02-17 22:33:18
Φωτογραφία για Folli Follie: Ο Κουτσολιούτσος ανακαλεί το αίτημα για αντικατάσταση του ΔΣ
Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος με επιστολή του προς τη διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας

ανακάλεσε το αίτημα που είχε καταθέσει μια εβδομάδα νωρίτερα για αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie, κίνηση η οποία είχε ως συνέπεια έναν νέο κύκλο παραιτήσεων, με ενδεικτική την παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ., Αβραάμ Γούναρη την περασμένη Κυριακή και πιο πρόσφατα του μέλους του Δ.Σ. Γιώργου Κυριακού.

Στην επιστολή του με την οποία πλέκει το εγκώμιο στην σημερινή διοίκηση της Folli Follie για τις ενέργειές του, ο Δ. Κουτσολιούτσος ζητεί συγκεκριμένα να αφαιρεθεί από την ημερήσια διάταξη της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης το αίτημά του για αντικατάσταση του Δ.Σ, αναφέροντας ότι είναι ικανοποιημένος από την έναρξη διαδικασίας εξυγίανσης της εταιρείας. Εισηγείται παράλληλα να πληρωθεί μία από τις κενές θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου με κάποιον εκπρόσωπο των ομολογιούχων.

Η νέα κίνηση τακτικής του Δ. Κουτσολιούτσου έρχεται λίγα 24ωρα μετά το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη δικαιοσύνη για το «ξήλωμα» όλης της διοίκησης της Folli Follie, με εξαίρεση τον διευθύνοντας σύμβουλο της εταιρείας, τα δύο μέλη που η ίδια έχει τοποθετήσει από τον Δεκέμβριο και τον εκπρόσωπο της κινεζικής Fosun.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ