2020-02-17 23:12:31
Φωτογραφία για Τα «χρυσά» αυτοκίνητα που περιμένουμε το 2020
Aston Martin, Mercedes και ΜcLaren επηρεάζονται από τη Formula 1 και δημιουργούν έργα τέχνης

Είτε είσαι λάτρης των σπορ αυτοκινήτων είτε αγαπάς την άνεση σου και σε ενδιαφέρει κάτι πιο ευρύχωρο και άνετο, τα αυτοκίνητα που πρόκειται να βγουν στην αγορά εντός του 2020, φαίνεται ότι συνδυάζουν και τα δύο στοιχεία.

Τα παρακάτω φουτουριστικά αυτοκίνητα, μοιάζει να έχουν φτάσει τις επιδώσεις της τεχνολογίας στην αυτοκίνηση σε άλλο επίπεδο, καθώς η ταχύτητα και οι λειτουργίες ως προϊόντα ανταγωνισμού, σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Μάλιστα, το 2020 θα είναι μία χρονιά όπου οι κατασκευαστές θα δημιουργήσουν μοντέλα επηρεασμένα από τη Formula 1, τόσο σε επίπεδο αεροδυναμικής όσο και σε επίπεδο εργονομίας και ασφάλειας.

Δείτε τη λίστα με τα 10 ακριβότερα αυτοκίνητα του 2020:

1. Aston Martin Valkyrie

Το νέο μοντέλο της Aston Martin, η Valkyrie ή αλλιώς AM-RB 001 είναι ένα περιορισμένης διάρκειας υβριδικό σπορ αυτοκίνητο.


Η παραγωγή του θα γίνει συνεργασία με την Red Bull Racing (F1).

Το συγκεκριμένο μοντέλο μάλιστα διεκδικεί το σκίπτρο για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο δρόμου. Συγκεκριμένα μπορεί να φτάσει τα 0-100 χιλιόμετρα μέσα σε 2,5 δεύτερα.

Η τιμή του: 3,2 εκατ. δολάρια.

2. Mercedes – AMG One

Ο κύριος ανταγωνιστής της Aston Martin ειναι η Mercedes – AMG One, ένα αυτοκίνητο επίσης εμπνευσμένο από τη F1, ενώ για την

κατασκευή του έχει βοηθήσει και το τμήμα της F1 της Mercedes.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει τα 350 χιλιόμετρα τελική ταχύτητα, και τα 0 – 100 σε λιγότερο από 2,5 δεύτερα.

Η τιμή του ξεκινάει από τα 2,72 εκατ. δολάρια.

3. Tesla Roadster

Αν και το Roadster της Tesla κοστίζει πολύ λιγότερο, γύρω στα 200 χιλιάρικα δολάρια, πρόκειται για έναν πολύ τίμιο ανταγωνιστή σε σχέση με τα παραπάνω οχήματα.

Το Tesla κάνει το 0-100 σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία η αυτονομία της μπαταρίας του διαρκεί 1000 χιλιόμετρα.

4. Volvo Polestar 1

Αν και με πρώτη ματιά δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο της Volvo, αυτό εξάλλου ήθελε να πετύχει και η εταιρεία, ένα υβριδικό αυτοκίνητο διαφορετικό από τη μέχρι τώρα παραγωγή της.

Η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία δημιούργησε ένα spin-off το Polestar 1.

Η τιμή ξεκινά από 155.000 δολάρια, ο βενζινοκινητήρας μπορεί να είναι μόνο 2 λίτρα, αλλά ένα ζευγάρι ηλεκτρικών κινητήρων αφήνει το Polestar να φτάνει τους 591 ίππους.

5. Koenigsegg Jesko

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κοστίζει 3 εκατ. δολάρια με ένα πεντάλιτρο κινητήρα V8 που μπορεί να φτάσει τα 482 χιλιόμετρα την ώρα.

6. Acura NSX Type R

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, φαίνεται πιθανό ότι η Acura θα διαθέσει μια έκδοση τύπου R του NSX προς πώληση.

Εάν το κάνουν, η ισχύς αναμένεται να αυξηθεί έως και 650 ίππους.

Με την τιμή να ξεκινά από περίπου $ 160.000, μπορεί να δείτε μια αντίστοιχη αύξηση τιμής για τον Τύπο R.

7. McLaren Speedtail

Εάν η ιδέα μιας σύγχρονης McLaren F1 δεν σας ενθουσιάσει, τότε μάλλον δεν είστε για ακριβά αυτοκίνητα.

Αυτό το αυτοκίνητο θα έχει μια διάταξη καθισμάτων 1 + 2, και η McLaren θέλει να έχει καλύτερη τελική ταχύτητα στα 391 χιλίομετρα ανά ώρα.

Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 2,24 εκατομμύρια δολάρια.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ