2020-02-17 23:15:16
Φωτογραφία για Ο Μπλούμπεργκ τείνει χείρα φιλίας στη Χίλαρι
Το ερώτημα είναι εάν θα κατέβει η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ως υποψήφια αντιπρόεδρος στο πλευρό του νεοϋορκέζου μεγιστάνα, για να κερδίσουν ως δίδυμο τον Ντόναλντ Τραμπ

Η Χίλαρι Κλίντον θα ήταν ιδανική για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, όπως πιστεύει ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ ενόψει της «Σούπερ Τρίτης». Ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δηλώνει την υποστήριξή του στη πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ προκειμένου να αλιεύσει ψήφους. Το ερώτημα είναι εάν θα κατέβει η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ως υποψήφια αντιπρόεδρος στο πλευρό του νεοϋορκέζου μεγιστάνα για να κερδίσουν ως δίδυμο τον Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η κρίσιμη αναμέτρηση της «Σούπερ Τρίτης», στις 3 Μαρτίου, που διεξάγεται ταυτόχρονα σε 15 πολιτείες, ανάμεσά τους και στις δύο πολυπληθέστερες των ΗΠΑ, την Καλιφόρνια και το Τέξας, έχει βάλει σε σκέψεις τους Μπλούμπεργκ και Χίλαρι. Πριν από την «Σούπερ Τρίτη», θα διεξαχθούν προκριματικές εκλογές στην Νεβάδα στις 22 Φεβρουαρίου και στην Νότια Καρολίνα στις 29 Φεβρουαρίου.


Πάντως, η αμερικανική εφημερίδα «New York Times» όπως και Χάουαρντ Ουόλφσον, σύμβουλος του Μπλούμπεργκ, επιβεβαίωσαν την στήριξη του πρώην δημάρχου προς το πρόσωπο της Χίλαρι.

Σύμφωνα με τους «Τάιμς» και τον Ουόλφσον, ο Μπλούμπεργκ θέλει να προωθήσει την υποψηφιότητα της Κλίντον θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα εκτοπίσει τον Σοσιαλιστή Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος θεωρείται, μέχρι στιγμής, φαβορί για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικl Μπλούμπεργκ είχε εκλεγεί στη δημαρχία της Νέας Υόρκης με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, και αργότερα έγινε ανεξάρτητος.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ