2020-02-17 23:32:41
Φωτογραφία για Κιμ Γιονγκ Ουν: Εισάγει καθαρόαιμα άλογα από τη Ρωσία για ιππασία
Στην αγορά 12 καθαρόαιμων αλόγων από τη Ρωσία φαίνεται ότι προχώρησε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως προκύπτει από τα στοιχεία των Ρωσικών

τελωνειακών αρχών, δαπανώντας δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πέρυσι είχε εμφανισθεί σε βίντεο να διασχίζει ως ιππέας πάνω σε ένα άσπρο άλογο μια χιονισμένη βουνοπλαγιά, συνοδευόμενος από Βορειοκορεάτες αξιωματούχους.

Οι διαδρομές έγιναν τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο, στις χιονισμένες πλαγιές του ιερού όρους Παέκτου, στις οποίες δόθηκε ιδιαίτερη δημοσιότητα.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν την εκδρομή αυτή του ηγέτη ως μια σημαντική επίδειξη δύναμης, σε μια στιγμή που η χώρα του δέχεται διεθνείς πιέσεις, ενώ η φωτογραφία που τον δείχνει καβάλα πάνω σ’ ένα άσπρο άλογο που καλπάζει έκανε τον γύρο του κόσμου.

Τα 12 άλογα κόστισαν 75.509 δολάρια

Η Βόρεια Κορέα έχει μια μακρά παράδοση αγοράς ακριβών αλόγων από την Ρωσία και τα στοιχεία του ρωσικού τελωνείου, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν για πρώτη φορά από τα το δίκτυο NKNews που βρίσκεται στην Σεούλ, συγκεντρώθηκαν τον Οκτώβριο.


Σύμφωνα με τα στοιχεία των τελωνειακών αρχών, η Ρωσία εξήγαγε 12 άλογα στη Βόρεια Κορέα τον περασμένο χρόνο αξίας 75.509 δολαρίων.

Η αγορά αυτή ήταν η μεγαλύτερη από το 2015, όταν η Βόρεια Κορέα είχε διαθέσει τότε 192.204 δολάρια για να αγοράσει 61 άλογα από τη Ρωσία. Γενικά η Βόρεια Κορέα έχει αγοράσει 138 άλογα από το 2010 έως το 2019, συνολικής αξίας 584.302 δολαρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία του ρωσικού τελωνείου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ