2020-02-18 07:26:53
Φωτογραφία για Απεργία σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς - Αιτήματα χωρίς λογική, λέει η κυβέρνηση
Εκτός λειτουργίας ηλεκτρικός, μετρό, τραμ και λεωφορεία  Ξαφνικό χειρόφρενο στα τρένα του ΟΣΕ και τον Προαστικό ...

Στις 10:30 και τις 11:00 οι συγκεντρώσεις ΠΑΜΕ και ΑΔΕΔΥ ... Ανοιχτός για όλους ο δακτύλιος, ελεύθερες οι λεωφορειολωρίδες - Αυξημένη κίνηση από τις 7 το πρωί σε βασικούς οδικούς άξονες

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα και ιδιαίτερα η πρωτεύουσα Αθήνα, καθώς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποφάσισαν να σηκώσουν χειρόφρενο για 24 ώρες, προκαλώντας χάος στους δρόμους και μεγάλα προβλήματα και ταλαιπωρία στους εργαζόμενους που πρέπει να μεταβούν στις εργασίες τους.

Τα Σωματεία των εργαζομένων στπν χώρο των μεταφορών, μαζί με την ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και την ΠΟΕ-ΟΤΑ, κήρυξαν 24ωρη απεργία για σήμερα Τρίτη, με βασικό αίτημα την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και την ψήφιση νέου ασφαλιστικού.

Η κυβέρνηση, σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, αναφέρθηκε σε «αιτήματα που κινούνται εκτός λογικής» και για «αντιπολιτευτικές ενέργειες από επαγγελματίες εργατοπατέρες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ.

Τα προβλήματα με την κίνηση ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί όποτε και άρχισαν να παρατηρούνται δυσκολίες σε αρκετούς βασιοκούς οδικούς άξονες.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ