2020-02-18 08:51:52
Φωτογραφία για ΠΩΣ ΤΑ «ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΗΣ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…(βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Για τους επικριτές παρατηρητές του συριακού πολέμου, αγνοούν σκόπιμα ότι η Τουρκία και η Δύση όχι μόνο χρησιμοποιεί την Αλ Κάιντα εκεί, αλλά ελέγχει και τους μαχητές της ISIS, οι οποίοι όχι μόνο αγωνίζονται για τη Συρία, περισσότερο ή λιγότερο άμεσα αλλά έχουν επίσης δώσει στη Δύση εισιτήριο εισόδου στη Συρία, το οποίο είναι παράνομο σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και ψευδο-νομιμοποιείται από την προπαγάνδα.

Από την 16η Φεβρουαρίου 2020: Παρατηρήθηκαν περαιτέρω «συριακοί επαναστάτες» με σήματα ISIS, οι οποίοι επιτίθενται στη Συρία μαζί με τα τουρκικά στρατεύματα:

Η συνεργασία μεταξύ Ερντογάν Τουρκίας και ISIS είναι γνωστή. Δεν πρόκειται μόνο για το εμπόριο πετρελαίου και την προμήθεια όπλων, αλλά το άγριο νοτιοανατολικό τμήμα της Τουρκίας έχει γίνει ένας παράδεισος για κάθε είδους τζιχάντ και μισθοφόρους που μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί και ρίχνονται στον πόλεμο της Συρίας από τη Δύση και την Τουρκία με διαφορετικούς τρόπους.

[embedded content]

Παρεμπιπτόντως, η συνεργασία μεταξύ του IS και του BBC στη συριακή διαμάχη είναι «πολύ ωραία»:

[embedded content]

Και το παρακάτω βίντεο

[embedded content]

Απόδειξη χημικών όπλων. Το κολλώδες δέρμα και τα πλήρη μαλλιά: Το βρετανικό BBC παραποίησε μια βομβιστική επίθεση σε μια σχολική παιδική χαρά στο Αλέπο το 2013, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας των υποτιθέμενων θυμάτων σε ένα νοσοκομείο. Το πανόραμα του BBC «Παιδιά της Σαβίν Συρίας» όχι μόνο εκθέτει τυχαία την υποτιθέμενη επίθεση του ναπάλμ ως πλαστό, αλλά το βίντεο δείχνει επίσης ότι το BBC υποστηρίζεται από τις δύο τρομοκρατικές ομάδες: Ahrar al-Sham και IS (επίσης ISIS, Daesh, «ισλαμικό κράτος»).

[embedded content]

Η ομάδα δημοσιογράφων του BBC ισχυρίζεται ότι οι μαχητές και οι μη στρατιωτικοί ηθοποιοί εργάζονται ως «μέτριοι αντάρτες» σύμφωνα με την προπαγάνδα. Αυτές υποστηρίζονται στην ταινία από την βρετανική ψευδο-ανθρωπιστική οργάνωση «χέρι στο χέρι για τη Συρία», η οποία ιδρύθηκε ειδικά για τον πόλεμο των Συρίων και δύο «βρετανούς γιατρούς», οι οποίοι όμως λένε ιατρικά ανό

[embedded content]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ