2020-02-18 12:19:51
Φωτογραφία για Ενημέρωση ΥΠΕΘΑ: ''Ο Πιτσιδιανάκης πήρε το...όπλο του''
Του Ηλία Προύφα

Το θέμα με την έκδοση δελτίου τύπου του ΓΕΕΘΑ για άσκηση του ΓΕΣ, που δημοσίευσε προχθές το kranosgr (Διαβάστε ΕΔΩ), συζητήθηκε τόσο εντός, όσο και ...εκτός του Πενταγώνου και μάλιστα πολύ ψηλά. Ναι πολύ ψηλά, όσο και εάν σε κάποιους μπορεί να κάνει εντύπωση ''Όλα τα θετικά, όπως και τυχόν λάθη και παραλείψεις καταγράφονται και αξιολογούνται'' μας μετέφερε υψηλόβαθμη πηγή εκτός υπουργείου άμυνας, η οποία είναι δημοσιογραφικά ενήμερη, για τα του Πενταγώνου.

Όσον αφορά τώρα το θέμα της έκδοσης του δελτίου τύπου και των ερωτημάτων που θέσαμε, μέχρι στιγμής απάντηση δε λάβαμε ούτε από το ΓΕΕΘΑ, ούτε από το ΓΕΣ.

Αυτό που ακούγεται είναι ότι πολύ σύντομα (υπάρχει ακόμη μία εκκρεμότητα), οι εκπρόσωποι τύπου των Γενικών Επιτελείων, θα ενημερωθούν από τον Διευθυντή Ενημέρωσης του Υπουργού Μάνου Πιτσιδιανάκη, για το πως θα γίνεται η κοινοποίηση των δελτίων τύπου.

Όσον αφορά τώρα γενικότερα την επικοινωνιακή πολιτική του ΥΠΕΘΑ, αυτή να επαναλάβουμε ότι τη χαράσσει η Διεύθυνση Ενημέρωσης του Υπουργείου, δια του Διευθυντή Μάνου Πιτσιδιανάκη και του Αναπληρωτή Χάρη Λαζαρόπουλου.

Πρόκειται όπως έχουμε ξαναγράψει, για δύο έμπειρους δημοσιογράφους, οι οποίοι μαζί με το Διευθυντή του Υπουργού Θανάση Βάλαρη, έχουν περάσει με επιτυχία το crash test, από τα... ανώτερα δημοσιογραφικά και όχι μόνο κλιμάκια, γι' αυτό αποκαλούνται και όχι άδικα, οι Patriot του Παναγιωτόπουλου.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ