2020-02-18 16:31:22
Φωτογραφία για Mήνυμα προς Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Ο φόβος μην ξεφύγει κάποιος από την ασφάλεια δεν είναι ένα καλλιτεχνικό γνώρισμα...»
Ανοιχτό άφησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το σενάριο να συνεχίσει το «Έλα στη θέση μου» για 5η σεζόν στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

 «Εγώ πάω με το μήνα. Πριν από δύο μήνες αν με ρωτούσες θα σου έλεγα “δεν υπάρχει περίπτωση”» είπε.

 «Ζούμε σε μια εποχή που οποιοδήποτε νέο σίριαλ κάνεις, έχεις να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε είδος μαγειρικής ή μόδας ή τραγουδιού ή κάτι με καρύδες. Μπορεί να δουλεύουν 40 άνθρωποι σε ένα πρότζεκτ και να έχει όλα τα φόντα για να πάει καλά»

«Στη φάση που είμαι τώρα, θέλω να συζητήσουμε μια ωραία εξέλιξη του σεναρίου. Γιατί ειδικά όταν πας για πέμπτη χρονιά θα πρέπει να προσθέσεις κάτι διαφορετικό» πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη σειρά «Έλα στη Θέση μου.

Y.Γ Ο φόβος μη ξεφύγει κάποιος από την ασφάλεια δεν είναι ένα καλλιτεχνικό γνώρισμα. Είναι κοινό μυστικό μεταξύ των ηθοποιών της συγκεκριμένης σειράς ότι «γελάνε» με το πόσο έχει τραβηχτεί το σενάριο από τα μαλλιά. Ακόμη, φαντάζομαι πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει την ευφυΐα  να καταλάβει πως όταν ένα σήριαλ κάνει 17%, με το μόνο ψυχαγωγικό πρόγραμμα απέναντι να είναι ένα μέτριο τηλεπαιχνίδι στο OPEN, τότε δεν μιλάμε για μία τεράστια επιτυχία. 

Δηλαδή είναι ευχαριστημένος με μία δουλειά που απλά υπάρχει επειδή βασίζεται στις ευκολίες της; Κρίμα για έναν άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται θεατρικά και κινηματογραφικά, να μην ευελπιστεί να κάνει το ίδιο και τηλεοπτικά.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ