2020-02-18 19:18:30
Φωτογραφία για Θάνατος βρέφους: Δεν αναφέρει σεξουαλική κακοποίηση η έκθεση νεκροτομής
Στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής υποβλήθηκε γραπτώς η επίσημη έκθεση νεκροτομής του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία, η οποία, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, δεν αναφέρει πουθενά για σεξουαλική κακοποίηση. Υπενθυμίζεται πως αρχικά εκφράστηκε η άποψη περί σεξουαλικής κακοποίησης, κάτι που ανέφερε και ένας από τους ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροτομή τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έκθεση κάνει λόγο για σαφή στοιχεία εισόδου αμβλέος οργάνου, κάτι, που όπως τονίζεται, είναι απόλυτα συμβατό με τη θεραπεία με υποκλυσμό που γινόταν στο μωράκι, λόγω συχνών κρίσεων επιληψίας από σοβαρό πρόβλημα μικροεγκεφαλίας από την οποία έπασχε, κάτι που επιβεβαιώνει και ο θεράπων ιατρός.

Κατόπιν αυτού ο πατέρας και ο θείος του άτυχου βρέφους, οι οποίοι από την αρχή ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι με τις αρχές, αφέθηκαν και τυπικά ελεύθεροι και θα αποχωρήσουν από την Ασφάλεια, όπου παρέμεναν με δική τους θέληση μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Στο πλευρό των δύο Σύρων ήταν και αλληλέγγυοι ομοεθνείς τους, οι οποίοι περίμεναν έξω από την ΓΑΔΑ σε ένδειξη συμπαράστασης, για να τους συνοδεύσουν στο σπίτι τους.

Τα αίτια θανάτου του βρέφους δεν διευκρινίστηκαν από την νεκροτομή, όπως αναφέρει η έκθεση και αναμένονται οι ιστολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις, που θα ρίξουν φως στο συγκεκριμένο σημείο της υπόθεσης. Σημειώνεται ότι από την αρχή η προανάκριση έγινε με την εποπτεία του Εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος ενημερωνόταν για κάθε στοιχείο που προέκυπτε.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ