2020-02-19 09:15:10
Φωτογραφία για Windows 12 τι είναι το νέο λειτουργικό που κυκλοφορεί;
Ένας redditor αναφέρει ότι ανακάλυψε τα DVD των Windows 12 Lite σε μια τοπική έκθεση υπολογιστών και πήρε μια φωτογραφία.

“Δεν χρειάζεται καμία αναβάθμιση όταν θέλετε να εργαστείτε. Δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις που αποτυγχάνουν ώστε να μην μπορείτε να αναβαθμίσετε και να αναγκαστείτε να αγοράσετε περισσότερα Windows 10 “, αναφέρει το DVD. “Κανένας ιός ή ransomware στα Windows 12.”

Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν Windows αλλά η Microsoft δεν κυκλοφόρησε κάποια νέα έκδοση. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Linux Lite και “φοράει” ένα theme των Windows 10.

Ο επίσημος ιστότοπος των Windows 12 αναφέρει ότι το λειτουργικό βασίζεται στο Linux Lite αλλά προσαρμόστηκε μια ταπετσαρία των Windows 10.

Η περιγραφή των Windows 12 είναι αστεία:

“Όλα τα προβλήματα του φτωχού λειτουργικού συστήματος επιλύονται με το Windows 12 Lite 4.8 ένα πολύ καλό λειτουργικό σύστημα. Αυτή η επιφάνεια εργασίας είναι πολύ ανώτερη από κάθε άποψη από τα Windows 10. Δεν είναι της Microsoft είναι το Windows 12 Lite. Μπορεί να αντικαταστήσει τα Windows 10. Μπορείτε να κάνετε διπλή εκκίνηση με τα Windows 10 και θα έχετε ένα πολύ καλύτερο λειτουργικό σύστημα”, αναφέρει η ιστοσελίδα.


Η συλλογή φωτογραφιών στη σελίδα είναι ως επί το πλείστον το ίδιο στιγμιότυπο οθόνης με διαφορετικό background.

Δεν γνωρίζουμε τι σκέφτεται η Microsoft γι αυτό, αλλά λόγω του ονόματος του λειτουργικού συστήματος, είμαι σίγουρος ότι δεν θα κυκλοφορεί για πάρα πολύ καιρό.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ