2020-02-19 15:01:37
Φωτογραφία για Λιβύη: Η εκλεγμένη κυβέρνηση αρνήθηκε τον βομβαρδισμό τουρκικού πλοίου στην Τρίπολη
Δεν υπήρχαν στρατιωτικοί στόχοι και τουρκικό φορτηγό με όπλα στο λιμάνι, δήλωσε

ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Volcano of Anger

Πόλεμος προπαγάνδας μεταξύ της εκλεγμένης κυβέρνησης και των δυνάμεων του Χαλίφα Χαφτάρ έχει ξεσπάσει στη Λιβύη, παράλληλα με τις πολεμικές συγκρούσεις που διεξάγονται στα περίχωρα της λιβυκής πρωτεύουσας.

Η εκλεγμένη κυβέρνηση της Λιβύης απέρριψε την Τρίτη την παρουσία και τον βομβαρδισμό τουρκικού πλοίου στο λιμάνι της Τρίπολης. Νωρίτερα, οι δυνάμεις του Χαφτάρ είχαν ανακοινώσει ότι βομβάρδισαν τουρκικό φορτηγό πλοίο, παρουσιάζοντας και το σχετικό βίντεο.

Η κυβέρνηση, ωστόσο, επιβεβαίωσε τον βομβαρδισμό με ρουκέτες του λιμανιού από τις δυνάμεις του Χαφτάρ, διέψευσε ωστόσο την ύπαρξη τουρκικού πλοίου.

Ο εκπρόσωπος της επιχείρησης Volcano of Anger, ένοπλης οργάνωσης που μάχεται στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων, Mustafa al-Mujie, δήλωσε ότι ο βομβαρδισμός προκάλεσε ζημιές σε πολλά σκάφη που ήταν δεμένα στο λιμάνι και πρόσθεσε ότι στο λιμάνι δεν υπήρχαν στρατιωτικοί στόχοι.

Τηλεοπτικά δίκτυα της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μετέδωσαν, ωστόσο, ότι στο λιμάνι της Τρίπολης βομβαρδίστηκε τουρκικό φορτηγό πλοίο, που μετέφερε όπλα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ