2020-02-19 15:27:29
Φωτογραφία για Megxit: Η Ελισάβετ απαγορεύει στον Χάρι και τη Μέγκαν την χρήση του «Sussex Royal»
Το ζευγάρι ήλπιζε να... στηριχθεί στον βασιλικό του τίτλο για να ξαναχτίσει τη ζωή του - Λογάριασαν χωρίς την Ελισάβετ - Η βασίλισσα και οι σύμβουλοί της αποφάσισαν ότι δεν

γίνεται να παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους και να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα βασιλικά προνόμια

Ο Χάρι και η Μέγκαν μετά την... ηρωική τους έξοδο από το Μπάκιγχαμ πρέπει πλέον να εγκαταλείψουν και τον τίτλο τους ως «Sussex Royal», καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ και οι σύμβουλοί της αποφάσισαν ότι δεν μπορεί πλέον το ζευγάρι να έχει βασιλικό τίτλο.

Το ζευγάρι αποφάσισε παρά το Megxit, να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον τίτλο τους ως οι «Σάσεξ» και να στηριχθούν πάνω σε αυτό, ώστε να ξαναχτίσουν τη ζωή τους.

Ξόδεψαν χιλιάδες λίρες για να φτιάξουν καινούργια ιστοσελίδα με το όνομα «Sussex Royal», ενώ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους στο Instagram υπό το ίδιο όνομα.

Επιδιώκουν επίσης να καταχωρίσουν το «Sussex Royal» ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, χαρτικά, βιβλία και υλικό διδασκαλίας.

Επιπλέον, σκοπός τους είναι η ίδρυση και μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης: «Sussex Royal: Το ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ».

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ωστόσο, το ζευγάρι θα πρέπει να σκεφτεί άλλη ονομασία για τη νέα του ζωή, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλήγμα για αυτούς, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσουν... ξανά από την αρχή.

Σημειώνεται ότι ο Χάρι και η Μέγκαν άρχισαν να χρησιμοποιούν τον εν λόγω τίτλο τον περασμένο χρόνο, όταν αποφάσισαν να ανεξαρτητοποιηθούν από τον οίκο του Kensington, στον οποίο ανήκαν μαζί με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge, δηλαδή τον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Και πάνω σε αυτό τον τίτλο στηρίζονταν για το νέο τους ξεκίνημα, όμως λογάριασαν χωρίς την... Ελισάβετ, η οποία αποφάσισε ότι, αν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας αποφασίσει να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, δεν θα ωφελείται με κανένα τρόπο από το Παλάτι.

Όλα τα μέλη της οικογένειας -συμπεριλαμβανομένων των Χάρι και Μέγκαν- ήταν μπροστά στη συζήτηση και όλοι συμφώνησαν με την απόφαση της Ελισάβετ και με την επανεξέταση της χρήσης του όρου «royal» (βασιλικός).

Είναι προφανές ότι αυτό το σχέδιο που είχαν ο Χάρι και η Μέγκαν, να παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντα, να μετακομίσουν, αλλά ταυτόχρονα να απολαμβάνουν και κάποια βασιλικά προνόμια, δεν θα δούλευε. Αλλά από τη στιγμή που πήραν την απόφαση που πήραν και πλεόν θέλουν να στηριχθούν στις δυνάμεις τους είναι σαφές ότι δεν μπορούν να προωθούν τους εαυτούς τους ως «βασιλικοί».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ