2020-02-19 23:21:43
Φωτογραφία για Πιτσιρικάδες έκλεψαν & τράκαραν δύο Lamborghini Urus!
Αφού έκλεψαν τις δύο Urus, οι νεαροί βγήκαν στο δρόμο με τα δύο πολυτελή και πολύ γρήγορα SUV και η κατάληξη ήταν να βρεθούν στο τμήμα εκείνα και στο συνεργείο για επισκευές οι δύο Lamborghini. Στις 03:05 χτύπησε ο συναγερμός στην αντιπροσωπεία της Lamborghini στη Βοστώνη (ΗΠΑ). Οι αστυνομικοί με τα περιπολικά που έσπευσαν στο σημείο, λίγο πριν φτάσουν, είδαν στο δρόμο τους δύο Lamborghini Urus και ένα Chevrolet Cruse να κινούνται «παρέα». Φυσικά και η σπανιότητα του θεάματος, ήταν το χαρακτηριστικό που τους «ανάγκασε» να θυμούνται τη στιγμή, που αργότερα, όπως αποκαλύφθηκε, τους αφορούσε άμεσα μια και ήταν τα αυτοκίνητα για τα οποία είχε χτυπήσει συναγερμός του καταστήματος και είχαν ειδοποιηθεί οι Αρχές.

Ήταν εντυπωσιακό το ότι ενώ το Cruze έκανε δεξιά και σταμάτησε όταν η παρέα «διασταυρώθηκε» με το πρώτο περιπολικό, οι δύο Urus ξεκίνησαν απότομα και ανέπτυξαν ταχύτητα. Περίπου 5 ώρες μετά, στο αστυνομικό τμήμα έφτασε ενημέρωση για δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μεταξύ τους- και τελικά ήταν τα δύο αυτοκίνητα που είχαν κλαπεί τα χαράματα από την αντιπροσωπεία της Lamborghini. Στο σημείο της σύγκρουσης, βρέθηκαν αμέσως περιπολικά, με τα πληρώματά τους να συλλαμβάνουν έναν από τους νεαρούς που είχαν κάνει την κλοπή, καθώς ο έτερος είχε φύγει.


Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες που αφορούν στο περιστατικό, ωστόσο οι ταχύτατες αντιδράσεις από τους εκπροσώπους του νόμου, ήταν αυτές που έφεραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και ξέρουμε εν πολλοίς τι συνέβη εκείνο το πρωί. Οι ζημιές στις δύο Urus δεν είναι (πολύ) μεγάλες αλλά σίγουρα δεν μιλάμε και για γρατσουνιές. Η μια Urus έπεσε πάνω στην άλλη, όταν η προπορευόμενη φρέναρε δυνατά πίσω από ένα Kia Soul που έκανε αναστροφή. Η σύγκρουση με το Soul αλλά και μεταξύ των δύο Urus, ήταν αναπόφευκτη και λόγω αυτής, έφτασαν και οι Αρχές στο ξετύλιγμα του «κουβαριού» αυτής της ιστορίας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Hyundai i20
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Hyundai i20
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ